Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Vízvezetékszerelés

Vízvezetékszerelés Budapesten

Gyors munka, kedvező ár, megbízható, szakértő kivitelezés. Professzionális vízvezetékszerelési szolgáltatások Budapesten.

Vízvezetékszereléssel kapcsolatos fő szolgáltatásaink:

 • Vízvezeték felújítása és kiépítése
 • Csőtörések elhárítása, kijavítása
 • Lefolyó vezetékek teljes körű cseréje
 • Wc-tartályok cseréje, szerelése
 • Csaptelepek cserélése
 • Pincei vízvezeték kiépítése lefolyó
 • Vízvezetékek teljes körű cseréje
 • Víz vezeték fagyasztása

 

Kérjen ajánlatot vízvezeték szereléssel kapcsolatban!

Telefon: +3670-6-123-123 / +3630-2-138-006

E-mail: dezsecsoszer@gmail.com

Vízvezeték szerelés lakásfelújításkor is!

Vízvezeték szerelésEgy lakás teljes körű felújítása rengeteg munkával jár. Ilyenkor érdemes beiktatni a vezetékek ellenőrzését, ha szükséges a cseréjüket is, hiszen egy meghibásodás sokszor csak bontással javítható, ami egy frissen felújított lakás esetében nem túl szerencsés. Cégünk a felújítások alkalmával is vállalja a vízvezeték szerelést.

A vízvezeték szerelésnek fontos szerepe van a lakásfelújítások alatt, hiszen előfordul, hogy a csempézett helyen van probléma a vezetékekkel. Ha a csempe cserélésekor végeztetjük el az ellenőrzést és javíttatást, sokkal kevesebb felfordulással úszhatjuk meg a műveletet.

Vízvezeték szerelésre természetesen más esetben is szükség lehet, például, ha új mosogatógépet vagy mosógépet vásároltunk, a bekötéshez érdemes szakember segítségét igénybe venni.

Forduljon hozzánk, és bízza ránk a vízvezeték szerelést! További információért hívjon minket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Vízvezeték szerelés megbízható szakemberekkel

Vízvezeték szerelés megbízható szakemberekkelA vízhasználat annyira a mindennapjainkhoz tartozik, hogy el sem tudjuk képzelni az életünket nélküle. A napi rutinfeladatokhoz, főzéshez, mosáshoz, tisztálkodáshoz, takarításhoz egytől-egyig vízre van szükségünk. A modern vízvezeték rendszerek pedig biztosítják, hogy ezt kényelmesen és gyorsan meg tudjuk tenni.

Azonban sajnos a vízvezeték is meghibásodhat, ilyenkor pedig rögtön szembesülünk ennek minden velejáró kellemetlenségével. Akár csőtörés, repedés vagy dugulás okozzon kellemetlenséget, ilyenkor a házi praktikák már nem segítenek, profi segítségre van szükség.

Cégünk fő profiljába a gázszerelés tartozik, de vízvezeték szerelés is megtalálható a szolgáltatásaink között. Budapest egész területén vállalunk kiszállást, gyorsan és kedvező árakkal dolgozunk. Minket bármikor hívhat, ha meggyűlik a baja a vízvezetékével!

Szakembereink rutinosan hárítják el a legkilátástalanabbnak tűnő problémákat is. Nálunk a minőségi munka alapkövetelmény, szerelőink sok év tapasztalattal a hátuk mögött, precízen és gyorsan megjavítják az Ön vízvezetékét is.

Csak annyit kell tennie, hogy felkeres minket és mi szakszerűen elhárítjuk a hibát!

Vízvezetékszerelés árajánlatkérés:

Telefonon ( 06 30 213 8006 ) vagy e-mailben: dezsecsoszer@gmail.com

Vízvezeték szerelés lakásfelújítás során

Vízvezeték szerelés lakásfelújítás soránOtthonunk felújítása és korszerűsítése során mindenkinek célja egy kényelmes, gazdaságosan fenntartható és esztétikus környezet megteremtése, azonban a felújítási folyamatok hosszadalmas és összetett munkálatokból állnak össze, melyek közül gyakran az egyik legszükségesebb a vízvezetékek cseréje, javítása, kiépítése és felújítása. A vízvezeték szerelés folyamatai minden esetben szakember közreműködését igénylik, ezért válasszunk mindig profi segítséget!

Lakásfelújítások során előforduló vízvezeték szerelési feladatok:

 • A vízvezetékrendszer kiépítése, áthelyezése, valamint a meglévő rendszer ellenőrzése és a szükséges javítások elvégzése
 • Mosdók, mosogatók telepítése
 • Zuhanyzó, kád vezetékrendszerének kiépítése
 • WC kiépítése, bekötése
 • Mosó- és mosogatógép vezetékeinek kiépítése, bekötése
 • Csaptelepek szerelése
 • Házon kívüli munkálatok, például pince vízvezetékének szerelése, kiépítése

Cégünk szakemberei sok éves tapasztalattal a hátuk mögött korszerű felszereléssel vállalnak minden, a lakásfelújítás során előforduló vízvezeték szerelési és telepítési feladatot, hogy otthona olyan legyen, amilyet elképzelt! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A dugulások leggyakoribb okai

A dugulások leggyakoribb okaiA dugulás gyakran előfordulhat egy-egy háztartásban, hiszen mind a konyhát, mind a mellékhelyiséget és a fürdőszobát naponta használjuk. A használat során sokszor nem figyelünk oda arra, hogy a vízvezeték rendszer kapacitás is véges és sokszor túlterheljük, nem megfelelően használjuk a mindennapok során.

Gyakran fordul elő, hogy túl sok mosogatószert használunk, amely nem tud teljesen lemenni a vízvezeték rendszeren és egy idő után dugulást okozhat. Ugyanez a probléma az ételmaradékokkal és a fürdőszobában  keletkező szennyeződésekkel.

Érdemes a lefolyóba tenni egy műanyag szűrőt, melyet könnyedén kiüríthetünk a kukába és ezzel nem engedjük lemenni a dugulást okozó anyagokat. Figyeljünk oda arra is, hogy a nedves törlőkendők, popsitörlők nehezebben bomlanak le és sokszor nem is jutnak le a csatornába, ezzel dugulást okozva mellékhelyiségünkben.

Ha Önnél is dugulás keletkezett konyhájában, fürdőszobájában, keressen fel minket bizalommal, szakembereink gyorsan orvosolják problémáját!

A dugulás megelőzéséről

A dugulás megelőzésérőlA vízvezeték rendszerben keletkező dugulás sosem kellemes dolog, és több szempontból is felborítja a hétköznapok megszokott rendjét. Azonban ez a kellemetlenség kiküszöbölhető néhány, könnyen betartható házi praktikával, melyekből az alábbiakban szemezgetünk.

Az egyik fontos teendő a vízkő kialakulásának megelőzése, ugyanis a szétterjedt vízkő könnyen okozhat dugulást.

Havonta egyszer érdemes forró vizet és ecetet önteni a lefolyóba, hogy a segítségével feloldjuk az esetlegesen összegyűlt szennyeződéseket. Ma már hatásos lefolyótisztítókat is bevethetünk, de ajánlott gél állagú termékeket választani. A wc-be ne kerüljön vatta, fülpálcika, és a zsebkendő is a kukában landoljon.

Műanyag szűrőkkel megakadályozható a haj lefolyóba jutása, de vigyázzunk, mert a túl apró lukú szűrő akadályozza a víz áramlását és a lefolyó öntisztító működését.

Ha lefolyója mégis eldugult, és már semmi sem segít, ilyenkor forduljon szakemberhez és bízza a vízvezeték szerelést profikra! Keressen minket bizalommal, örömmel a rendelkezésére állunk!

Mit ne tegyünk a lefolyóval?

Mit ne tegyünk a lefolyóval?A vízvezetékek jól elrejtve futnak a falban, és ha jól működnek, nem is vagyunk tudatában a létezésüknek, pedig rajtuk keresztül jut el otthonunkba a folyóvíz, melyet nap, mint nap használunk. A vízhasználat egyik pillanatról a másikra akadályokba ütközhet egy szivárgó cső, vagy egy eldugult lefolyó miatt. Mi is sokat tehetünk azonban azért, hogy megelőzzük a baj bekövetkeztét, és zavartalanul élhessük mindennapjainkat.

Bizonyos kisebb-nagyobb életmódbeli változtatásokkal elérhetjük, hogy a lefolyó működése optimálisabb legyen, és ne kelljen gyakran vízvezeték szerelőt hívni.

Az egyik ilyen váltás a tisztálkodó szerekre vonatkozik. Ne használjunk túl sokat a tusfürdőkből, szappanokból, samponokból, ez nekünk is jót tesz, és a lefolyó is könnyebben küzd meg a dugulással.

Ne használjunk zsíroldó szereket, ha már megtörtént a baj, mert ezek kárt okozhatnak a fém mosogatókban. A kisebb ételmaradékot ne tuszkoljuk le a lefolyón, inkább használjunk szűrőt.

A wc-be a toalett papíron kívül más hulladék ne kerüljön, még az ételmaradék is káros, mert meleg víz, és oldószer nélkül lerakódásokat képez. A túl kevés öblítővíz is dugulást idézhet elő.

Forduljon hozzánk bizalommal vízvezeték szereléssel kapcsolatos tanácsért, segítségért és bízza ránk a  duguláselhárítást!

A dugulás elhárításról bővebben

A dugulás elhárításról bővebbenMindenki ismer megannyi házi praktikát, mellyel elháríthatjuk a dugulásokat. Sajnos legtöbbször ezek a trükkök nem működnek, sokszor pedig csak fokozzuk a problémát. A kisebb dugulásokat ugyan orvosolhatjuk szódás forró vízzel, ecettel, pumpával, esetleg az üzletekben kapható különböző szerekkel, de ahol a dugulás rendszeres, ott érdemes beruházni egy komolyabb beavatkozásra is.

A legtöbb ember már csak akkor hív vízvezeték szerelőt, amikor már nagy a gond, mert abban a hitben ringatták magukat, hogy a dugulás magától megoldódik. A valóság azonban az, hogy a vízkő és a zsír már önmagában is komoly gondot okoz, így ha egyéb tárgy (ételmaradék, homok, stb.) kerül a lefolyóba, akkor házilag tényleg megoldhatatlan a duguláselhárítás.

Tudnunk kell azonban azt, hogy vízvezeték szerelő szakembert hívni nem sokkal megterhelőbb, mint naphosszat szenvedni a kellemetlen dugulástól, és ezreket kidobni különböző vegyszerekre és eszközökre. A szakember által végzett munka általában csak néhány percet vesz igénybe, és az árak is pénztárcabarátok.

Ha megbízható szakembert keres duguláselhárítás miatt, telefonáljon még ma!

Mit tehetünk, amíg nem érkezik meg a duguláselhárító szakember?

Mit tehetünk, amíg nem érkezik meg a duguláselhárító szakember?A duguláslehárító szakember munkáját számos dologgal megkönnyítheti és ezáltal meggyorsíthatja. Az alábbiakban abban próbálunk segíteni, hogyan érdemes várni a szakembert a duguláselhárításhoz.

Amikor telefonál, lehetőleg próbálja minél pontosabban leírni a hibát: a ház és vezetékek kora, típusa, a dugulás oka mind fontos információ lehet, ezek által mi is jobban tudunk készülni szerszámokkal. Érdemes azt is elmondani, ha már próbálkozott valamilyen házi módszerrel megszüntetni a dugulást.

Ha lehet, a szakember kiérkezéséig ne használja a vizet, csak, ha muszáj, és akkor is minél korlátozottabban. Érdemes előre elpakolni a környékről, helyet csinálni munkatársunknak, hogy minél könnyebben végezhesse munkáját. Szükség lehet lavórokra, felmosókra is, ezeket érdemes odakészíteni. Vegyen le a szerelés idejére elegendő vizet palackokba, edényekbe!

Keressen minket bizalommal duguláselhárítással kapcsolatban, tapasztalt munkatársaink előtt nincs megoldhatatlan probléma!

A dugulást kiváltó leggyakoribb okok a különféle helyiségekben

A dugulást kiváltó leggyakoribb okok a különféle helyiségekbenAzzal mindenki tisztában van, hogy a konyhában található vízvezetéknél a nem megfelelő mosogatási rituálé okozhatja a dugulások leggyakoribb esetét. Azonban vízvezeték és lefolyó nem kizárólag a konyhai helyiségben található, és ezek dugulás-elhárítása is ugyan olyan fontossággal bír. Vegyük sorra, helyiségekre bontva az előforduló tényezőket és megoldásukat.

 • Fürdőszoba – A fürdőszobában kialakult leggyakoribb dugulást okozó tényező a lefolyóba kerülő haj, mely a hajmosás során kerül oda. A második leggyakoribb kiváltó ok, hogy sokan a kádba vezetik ki a mosógépek csövét, melyből távozhatnak olyan szennyeződések, amik duguláshoz vezetnek.
 • Konyha – Mint azt már említettük, a nem megfelelő mosogatási rituálé, ételmaradékok a legfőbb kiváltó okok.
 • WC – A mellékhelyiségek esetében gyakran előfordul, hogy a túlzott mennyiségű papír eltömíti a lefolyót, így dugulást eredményez. Emellett a WC-be ürített ételmaradékok és más szennyeződések is okozhatnak dugulást.

Minden esetben fontos a helyreállítás mielőbbi megkezdése, a dugulás-elhárítás. Ezt a folyamatot fontos, hogy megfelelő szakemberre bízzuk, így, ha Önnek is dugulás nehezíti meg mindennapjait, forduljon megbízható segítséghez, és vegye fel a kapcsolatot velünk!

Mikor lehet Önnek szüksége vízvezeték szerelő szakemberre?

Mikor lehet Önnek szüksége vízvezeték szerelő szakemberre?Egy háztartásban több olyan esemény is történhet, amelynek során szükség lehet a szakszerű vízvezeték szerelésre. Ezek közül néhány csupán apróság, de előfordulnak komoly problémák is, melyeknek elhárítása során elengedhetetlen a megfelelő szakértem és gyakorlat.

De mikor érdemes minket hívnia?

 • A vízvezeték szerelő segítségére lesz, ha csöpög a csap, vagy ha elkopott néhány alkatrész, esetleg külső vezeték.
 • Ha szeretné lecserélni a vizesblokkban a berendezési tárgyakat, úgy mint zuhanyzó, csaptelep.
 • Ha új otthonában szeretné kialakítani a fürdőszobát.
 • Mosógép bekötésénél vagy a rendszerről való lekötésnél szintén érdemes vízvezeték szerelő segítségét kérni.
 • Ha valahol dugulás lépett fel.
 • Törött eszközök, csaptelepek, vagy lyukas lefolyó szifonok cseréjénél.

Ne feledje, rendkívül fontos, hogy a vízvezeték szerelési munkálatokat megfelelően képzett szakemberre bízza, hiszen csak így lehet az eredmény tartós és problémamentes! Keressen minket bizalommal!

Házi vízszerelés? Nem éri meg!

Házi vízszerelés? Nem éri meg!A vízszerelés olyan dolog, amire az emberek hajlamosak azt hinni, hogy maguk is meg tudják oldani a problémát. Néha valóban előfordul, hogy csak meglazult egy csavar, és annak meghúzásával orvosolható a probléma, azonban ez ritka eset. Természetesen, ha ilyen egyszerűen meg is oldódott a gond, akkor nem, de más esetben mindenképpen érdemes vízvezeték szerelő szakembert hívni!

Ha már látjuk, hogy baj van, és sokáig késlekedünk, akkor a probléma bizony gyorsan fokozódhat. És nem is csak amiatt leszünk bajban, hogy például egy csőtörés esetén nagyobb lehet a repedés idővel, hanem a kiömlött víz is tovább áztatja a falakat, bútorokat, rövid idő alatt óriási károkat okozva. Így ez esetben is igaz a mondás: az idő pénz. Ne várja meg a nagyobb bajt, válassza inkább biztos, gyors segítségünket, és a minimális károkat!

Ha problémája akadt a vízvezeték rendszerrel kapcsolatban, bátran hívja budapesti vízszerelő cégünket, és mi a lehető leghamarabb megszabadítjuk a kellemetlenségektől!

Duguláselhárítás: Amíg kiér a szerelő

duguláselhárításA vízvezetékek előbb utóbb elöregednek, meghibásodnak, ezek következménye pedig sosem jár kellemes eredménnyel. Csöpögés, szivárgás, dugulás, ilyen és ehhez hasonló problémákkal kell megküzdenünk, ha a vízvezeték rendszer makacskodik.

A duguláselhárításhoz is kizárólag szakember segítségét vegyük igénybe, ne kezdjünk neki a szerelésnek önállóan, de néhány dolgot azért tehetünk, amíg kiér a szerelő. A lefolyó, wc tartály dugulása esetén próbálkozhatunk forró vizes, ecetes, szódabikarbónás kezeléssel, ami fellazítja, oldja a vezetékben kialakult dugulást. Amit semmiképpen ne használjunk mosdókagyló esetén az a wc pumpa. Habár funkcióját tekintve erre való, mégis a tapasztalatok azt mutatják, hogy csak még jobban összetömöríti a dugulást.

Zsíroldószereket se alkalmazzunk, mert magukat a vezetékeket is megrongálják, nem csupán a lerakódott szennyeződéseket oldják. Próbálkozhatunk nagy erejű vízsugaras átmosással a fürdőkád és a mosdókagyló esetében is.

Ha elkerülhetetlen a vízvezetékszerelés, megbízható, profi szakemberre lesz szüksége! Hívjon bizalommal!

A spórolás még soha nem volt ilyen egyszerű

vízvezeték szerelő Ha egy lakásnak megfelelő állapotban van a vízvezeték hálózata, az nem csak az alapvető kényelmi funkciókat teszi lehetővé, hanem számos lehetőséget biztosít a spórolásra is.

Ennek alapvető praktikái is vannak, amit akár egy laikus is elvégezhet anélkül, hogy hivatásos vízvezeték szerelő lenne.

Az egyik ilyen, ha rendszeresen ellenőrizzük a csapokat, hogy nem csöpög-e a víz. Elsőre mindez talán nem tűnhet jelentős anyagi megtakarításnak, pedig az, mivel akár 20 liter víz is elfolyhat így naponta. Ha a csövekkel van gond, az akár több száz liter elszivárgott vizet is jelenthet. Ha például a wc-n elszíneződés jelenik meg az szintén a vízszivárgásról árulkodhat.

Mindezeknek a felsorolt tanácsoknak a segítségével a nélkül spórolhatunk jelentős összeget, hogy csökkentenénk komfort érzetünket, nem mellesleg pedig védhetjük környezetünket is.

Ha bizonytalan otthona vízvezeték rendszerével kapcsolatban, érdemes még a baj megtörténte előtt egy tapasztalt vízvezeték szerelő tanácsát, illetve segítségét kérnie! Bízza ránk a vízvezeték szerelést, és garantáltan nem fog csalódni!

A dugulások leggyakoribb okai karácsony környékén

A dugulások leggyakoribb okai karácsony környékénKözeleg a karácsony, ezért időszerűvé vált, hogy az ünnepek során keletkezett dugulások okairól és megelőzésükről is összegyűjtsünk néhány hasznos információt! A duguláselhárítás során szakembereink számtalan tényezővel szembesültek már, most azokat a leggyakoribb eseteket soroljuk fel, melyek karácsony környékén okozhatnak problémát.

A duguláselhárítás során leggyakrabban a karácsonyi készülődés maradványaival találkozhatunk, melyek a következőek lehetnek:

 • Halpikkely, hal belsőség – Sokan elkövetik a hibát, hogy a karácsonyi halászlé készítésekor a hal bizonyos részeit a csapba pucolják. Ezek könnyedén megtapadhatnak a lefolyó falán, és duguláshoz vezethetnek.
 • Nyers tészta – A karácsonyi duguláselhárítások második leggyakoribb oka a lefolyóba került nyers tészta vagy annak összetevői, mint a tojás, liszt és hasonlók.
 • Bármilyen ételmaradék – A nagy családi lakomák után rengeteg szennyes edény halmozódhat fel, melyekről akarva-akaratlanul is bekerülhet a lefolyóba az ételmaradék.

Egy kis odafigyeléssel ezek könnyedén elkerülhetőek, azonban, ha a duguláselhárítás szükségessé válik, hívjon minket bizalommal!

A vízvezetékek lehetséges téli meghibásodásai

A vízvezetékek lehetséges téli meghibásodásaiA vízvezetékekkel kapcsolatos leggyakoribb probléma a dugulás, de meghibásodáshoz és a vízvezetékszerelő felkereséséhez nem csak a dugulás vezethet: a téli hónapokban, a hideg, fagypont alatti hőmérséklet beálltával gyakori gond lehet a vízvezetékek elfagyása is.

Ilyenkor nem csak az okozza a gondot, hogy a megfagyott rész mellett a folyékony víz egyáltalán nem, vagy csak alig tud elhaladni, hanem a megfagyott víz könnyen az egész vízvezetéket széttörheti. Ez a probléma már a vízvezeték szerelésével nem minden esetben javítható ki, a vízvezeték teljes cseréje pedig igen magas kiadást jelenthet.

Éppen ezért fontos a rendszeres ellenőrzés és vízvezeték szerelése a téli hónapokban is, hiszen mindenkinek érdeke, hogy a kisebb gondból ne legyen nagyobb baj! Bízza ránk a vízvezetékszerelést, és biztosan nem fog csalódni az elvégzett munka minőségében! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, budapesti vízvezetékszerelő szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

Duguláselhárítás gyorsan, éttermek részére is!

Duguláselhárítás gyorsan, éttermek részére is!Ahogy egy háztartásban is előfordul, hogy eldugul a lefolyó, úgy egy étteremben sajnos még inkább, hiszen a vendéglátó egységekben általában még több olyan szennyeződés kerül a csatornarendszerbe, ami dugulást okozhat. Természetesen érdemes arra is odafigyelni, hogy mit öntünk ki, és arra is, hogy időnként forró vizet, ecetet, vagy más, a lefolyó tisztulását elősegítő anyagot is jutassunk a rendszerbe.

Sajnos, ha már megtörtént a baj, általában profi duguláselhárításra van szükség, ilyenkor a házi módszerek már kevésbé tudnak segíteni. A duguláselhárítás egy vendéglátó egység esetében mindig sürgős, hiszen ha nagy a baj, addig az egész vízellátás szünetel. Ez óriási bevételkiesést és presztízsvesztést okoz. Cégünk igyekszik a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezni, és mielőbb megoldani a duguláselhárítást, hogy az étterem újra teljes kapacitáson üzemelhessen.

Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk az éttermi duguláselhárítást is! Ha kérdése van, tapasztalt munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!

 

További szolgáltatásaink: Gázszerelés, Társasház takarítás, Kémény javítás.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com