Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Gázszerelő Budapesten, akire lakásvásárláskor is számíthat

Ingatlanvásárlás előtt áll, és bizonytalan a lakás, ház gázrendszerével kapcsolatban? Jobb, ha gázszerelőt hív, keressen minket a baj elkerüléséhez!

Amikor az ember ingatlanvásárlás előtt áll, nagyon sok mindennel kell foglalkozni a kinézett lakással, házzal kapcsolatban. Először is a legfontosabb az, hogy ellenőrzésre kerüljenek az olyan dolgok, mint például a villanyhálózat vagy a gázkészülékek állapota.

Látni kell azt, hogy az ingatlan főbb részeivel milyen teendőkkel kell számolni a jövőben, ugyanis igen kellemetlen több szempontból is, ha a vásárlás után derülnek ki az esetleges problémák. Ha nincs körültekintés, elővigyázatosság, úgy az új tulajdonosok akár a vételár többszörösét is rákölthetik a korszerűsítésre.

Ellenőrizze a veszélyes állapotokat!

gázszerelő BudapestAz első és legfontosabb teendő egy ingatlanvásárlás előtt, hogy az ember ellenőrizze a kockázati tényezőket. A gázkészülékek kifejezetten kényes területnek számítanak, sajnos több eladni kívánt ingatlanban is lehet találkozni furcsa, korszerűtlen megoldásokkal.

Már a gázórának az elhelyezése is árulkodó jel lehet arról, hogy mivel áll szembe a leendő tulajdonos. Akinek nincs túl sok tapasztalata ezen a területen, vagy tart attól, hogy valamit elront a szemlézés során, előnyösebb szakembert hívni a megtekintéshez.

Budapesten gázszerelőként fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb helyzetben rendelkezésre álljunk, így nem kérdés, hogy lakásvásárlás során is számíthatnak ránk az ügyfelek.

Az erős gázszag is utalhat problémára

Nem feltétlenül kell szaktudás ahhoz, hogy az ember rájöjjön arra, hogy gondok vannak az ingatlan gázellátásával. Már az erős gázszagot érezve lehet sejteni, hogy baj van, így célszerű elővenni az érzékszerveket, ugyanis azok biztosan nem csapják be az embert.

A kellő odafigyeléssel és körültekintéssel jelentős összegek spórolhatók meg. Nem éri egy olyan ingatlant megvásárolni, amellyel ennyi probléma van már a gázellátásnál, ugyanis egy új rendszer kiépítése jóval bonyolultabb is lehet. A felújítás miatt így tolódhat a beköltözés ideje, a várakozás pedig sok idegeskedést eredményezhet.

Muszáj foglalkozni a kémények állapotával is

A kémények szintén kényes részeik az ingatlanoknak, ezeket mindenképp meg kell vizsgálni a vásárlás előtt. Különösen a füstcsövek állapota és a rögzítő bilincsek azok, amiket muszáj ellenőrizni. Életveszélyes állapotok is kialakulhatnak a szakszerűtlen, régi kivitelezések miatt.

A lényeg, hogy az érdeklődők ne sajnálják az időt, energiát rászánni a körülmények felmérésére, legyen szó a kéményről vagy akár magáról a gázkészülékről. Sokkal nagyobb kár is származhat abból, ha az emberek ezeket az ellenőrzéseket nem akarják elvégeztetni.

A leendő tulajdonosok nincsenek előrébb azzal, ha megspórolják a szakemberrel történő szemrevételezést, sőt. Hosszú távon hátrányba kerülhetnek a sietség miatt.

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy ingatlanvásárlásnál is számít az idő, ezért arra is odafigyelünk a szolgáltatásainknál, hogy lehetőleg minél hamarabb el tudjuk végezni a ránk bízott feladatokat. Rugalmasan állunk az ügyfelek rendelkezésére, nekünk is fontos, hogy biztonságos környezetben élhessenek az emberek.

Gázszerelés Budapesten kedvező feltételekkel

gazszerelo-budapest-2Ha már megtörtént a vétel, akkor is nyugodtan kereshetnek bennünket az új ingatlantulajdonosok. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztonságos körülmények álljanak rendelkezésre az otthonban.

Budapesten gázszerelőként az évek során sokféle esettel találkoztunk már, így tulajdonképpen semmilyen körülmény nem lephet meg bennünket. Mindenféle készüléket kellő szakértelemmel tudunk kezelni, így pedig bármilyen szituációban helyt állunk.

Amennyiben szeretne váltani új készülékre, vagy tanácsra lenne szüksége, bátran kérhet segítséget, szívesen adunk javaslatokat, és ismertetjük a legkorszerűbb alternatívákat.

Rajtunk keresztül pontos képet kaphat a gázkészülékekkel kapcsolatban, így pedig a jövőben sokkal könnyebb lesz észrevenni esetleges rendellenességeket is.

Nemrég költözött a fővárosba, vagy régóta keresi a lelkiismeretes gázszerelőjét? Legyen az ügyfelünk, a karbantartásban is maximálisan számíthat ránk.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com