Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

További szolgáltatások

Éjjel nappal állunk rendelkezésére víz-gáz-fűtés szereléssel, duguláselhárítással kapcsolatos munkálatokban, de nyugodtan ránk bízhatja a komplett lakásfelújítást, és a kéményét is profi módon építjük meg!

Víz-Gáz-Fűtés

Hívjon minket a +3670-6-123-123 / +3630-2-138-006-os telefonszámon, és legkésőbb 2 órán belül a helyszínen vagyunk!

Lakásfelújítás

Víz-, gáz- és fűtésszerelés, csempézés, villanyszerelés, kőműves és burkoló munkák, hűtő és klímaszerelés, de akár kisebb munkák esetén is forduljon hozzánk bizalommal!

Kéményszerelés

Gravitációs (nyílt égésterű) kazán, zárt égésterű kazán, tetőjárdák, szerelt kémény, magasítások.

 

Mikor van szükség a gázvezeték felújítására?

gázvezetékek felújításManapság egyre több ingatlan kapcsán merül fel a gázvezetékek felújításának szükségessége, hiszen egy elöregedett, megviselt rendszer életveszélyes is lehet. Vannak olyan helyzetek, amikor viszont konkrétan elkerülhetetlen, hogy a gázvezetékek felújításra kerüljenek.

Például, ha tömörtelen a gázvezetékrendszer, vagyis valahol elszökik a gáz, akkor nem lehet tovább halogatni a felújítását. Ilyen esetben a gázszolgáltató a fogyasztót azonnal kizárja a szolgáltatásból, nehogy végzetes baleset következzen be az érintett ingatlanban. A tömörtelenség általában a menetes kötésű, vagy nem szakszerű átalakítással készült vezeték esetén fordul elő. A gázvezeték felújítás ebben az esetben a gázórától a tűzhelyig és a cirkóig történik. Ha fűtéskorszerűsítésről van szó, elengedhetetlen a gázvezetékek felújítása. Az esetek jelentős részében hozzá kell nyúlni a meglévő vezetékrendszerhez, mert vagy másik helyre helyezné át az ingatlantulajdonos a cirkót, vagy megszüntetné a konvektorokat.

Ha bővebb információkat szeretne még megtudni a gázvezetékek felújításáról, vagy igénybe venné ezzel kapcsolatos szolgáltatásainkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

A legfontosabb tudnivalók a gázkazán cseréjéről

A legfontosabb tudnivalók a gázkazán cseréjérőlA gázkazánok a különböző ingatlanok egyik legfontosabb épületgépészeti elemeinek számítanak. Ezek a készülékek szinte észrevehetetlenül szolgálják ki az ingatlanokban élők komfortérzetét, azonban eljöhet az a pillanat, amikor egy meghibásodás, fűtéskorszerűsítés, vagy lakásfelújítás arra kényszeríti a tulajdonosokat, hogy a gázkazán lecserélésre kerüljön. Ezt a folyamatot nem lehet akárhogy kivitelezni, ezért az egyszerű lebonyolításhoz érdemes tisztában lenni a legfontosabb teendőkkel.

A gázkazáncsere folyamán több hatósági engedéllyel is számolni kell, például biztosan fel kell venni a kapcsolatot a területileg illetékes kéményseprővel, akinek szakvéleményt kell kiállítania a kéményről. A rendszer átalakításáról szóló gáztervvel is számolni kell, aminek elkészítését csakis mérnök végezheti. Ezt a tervet engedélyeztetni kell a területileg illetékes gázszolgáltató felülvizsgálati és engedélyezési részlegével. Ha ez megtörtént, és a kéményről szóló szakvélemény is rendelkezésre áll, csakis ezután lehet olyan kivitelezőhöz fordulni a gázkazán cseréjéért, aki gázszolgáltató által elfogadott, mestervizsgával rendelkező szakember.

Ha hozzánk fordul a gázkazán cserével kapcsolatban, leegyszerűsítheti az ügyintézés folyamatát! Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com