Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Földi gázvezeték

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Engedje meg, hogy ezúton hívjam fel szíves figyelmét a földi gázvezetékek időszakos felülvizsgálatának fontosságára.

Az egyes lakóházak régi, menetes hegesztett kötésekből álló, szigetelt gázcsövei az idő múlásával igen veszélyessé válhatnak. Az anyag korrodálása mellett, a talaj természetes mozgása miatt a szigetelés megsérül, a beépített vízgyűjtő tönkremegy, amely gázszivárgáshoz vezet.

Akár egy szomszédos lakóingatlan is tehet jelzést, hogy gázszivárgást érez, de a FÖGÁZ Zrt. munkatársai is bármikor – szúrópróba szerűen – rámérhetnek a földi gázvezetékre, amely ilyen esetekben a ház azonnali kizárását jelenti a gázszolgáltatás alól.

Kiemelten fontos tehát, hogy a már fent említett gázcsövek korszerűsítése, cseréje időben megtörténjen!

A Dézsé Csőszer Kft. teljes körűen vállalja Társasházak teljes gázvezetékének cseréjét, a gáz hálózat korszerűsítését. A gázterv elkészíttetésétől, egészen a gázcsövek megfelelő beágyazásáig (visszatemetéskor homokágyba szükséges helyezni a földi vezetékeket, hogy ne tudjon sérülni pl. kavicsoktól a későbbiekben) eljárunk, – beleértve a pincei falak védelmét is, ahol ún. „Schuck” fali átvezető elem beépítése szükséges – munkatársaink gázszereléshez szükséges bizonyítványokkal, több éves tapasztalattal, szaktudással rendelkeznek!

A gázvezeték kiváltásával kapcsolatban rengeteg referencia munkával rendelkezünk, több 100 lakásos Társasházak mellett, természetesen a pár lakásos lakóingatlanok földi gázvezetékének cseréit is megfelelően adtuk át a műszaki átadáson a FŐGÁZ Zrt. munkatársai felügyelete, jóváhagyása mellett.

Kérem, keressenek bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, cégünk díjmentes felmérést követően, mindent magába foglaló árajánlatot bocsájt ki az Önök számára!

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

Felmerülő kérdésük esetén is készséggel állunk rendelkezésükre!

 

Üdvözlettel

Dinnyés Zsolt

Dézsé Csőszer Kft

Tel: +36 30 213 8006

dezsecsoszer@gmail.com

http://gaz-a-z.hu

 

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com