Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Gázszerelés

Gázszerelés A-tól Z-ig!

Gázszerelés során szakképzett gázszerelőink meghibásodott gázvezetékek, gázkészülékek, gázrendszerek szerelésében, tervezésében, javításában, bekötésében, ügyintézésben, cseréjében, hitelesítésében szakszerű segítséget nyújtanak Teljes körű ügyintézéssel, hitelesítéssel, rövid határidővel  és anyag beszerzéssel! Munkáinkra teljes körű garanciát vállalunk. Minden esetben a kiszállás díjtalan! Az Önök által kiválasztott termék a legalacsonyabb piaci áron kerül beszerzésre, melyet számlával igazolunk. Kérje gyors árajánlatunkat és szakértő, tapasztalt munkatársaink megbízható munkáját telefonon: +3670-6-123-123 / +3630-2-138-006 vagy e-mailben.

Gázszerelés társasházak részére

A gázszerelési munkákat nem elég szakemberre bíznia, biztosan tudnia kell, hogy szakértő, tapasztalt gázszerelő céget bíz meg a munkák elvégzésével. A DÉZSÉ Csőszer Kft. kimagasló tapasztalattal rendelkezik a társasházak és lakóparkok gázszerelési munkálatainak elvégzésében.Teljes körű ügyintézéssel, gyorsan, megbízhatóan végezzük el munkáinkat. A gázszerelés lépései

Gyors és kedvező árajánlat készítése Maximum 3-4 nap alatt jóváhagyott gázterv Gázórák le-és felszerelése, az épület zárása és nyitása Egyeztetés a FŐGÁZ ZRT szakembereivel Régi gázvezetékek leszerelése és újak beépítése gumibetétes bilinccsel Karima párok és gáz főcsapok beépítése EPH földelés, jegyzőkönyv készítése MEO műszaki átadás-átvétel lebonyolítása Gázvezeték lefestése sárgára, lakáson belül fehérre. A gáz engedélyeztetés menete 3-4 nap alatt elkészülő gázterv, pontos műszaki leírás készítése a gázszerelési munkához. Engedélyeztetés a gázszolgáltatónál MEO (műszaki átvétel-átadás lebonyolítása) EPH (földelési jegyzőkönyv készítése, melyet a gázművek kérnek a gáz bekötésekor) Vállaljuk az EPH bekötést, jegyzőkönyv készítést és a mások által helytelen bekötés javítását.

Kérjen ajánlatot!

Telefon: +3670-6-123-123 / 06 30 213 80 06

E-mail: dezsecsoszer@gmail.com

Kérjen árajánlatot gázszerelésre, ha…

…ha Ön is azt szeretné, hogy pontosan, fegyelmezetten és szakértelemmel történjen meg a társasház gázvezeték szerelése.  Telefonon: 0630-213-8006

Fogyasztói gázvezeték szerelése

A gázvezeték szerelésének lépései:

 • Felmérés, gázvezeték terv készítése
 • Kéményseprő szakvélemény beszerzése
 • Kémények kivizsgálása és megszerelése
 • Légbeeresztők beépítése, páraelszívók felszerelése
 • EPH jegyzőkönyv elkészítése, fi relé beépítése
 • MEO átadás

A gázterv 3-4 nap alatt elkészül!

Gázvezeték szereltetésekor, javítási munka elvégzésekor mindig válasszon megbízható, tapasztalt szakembert! A DÉZSÉ Csőszer Kft. kimagasló referenciákkal rendelkezik a lakossági gázvezetékek szerelése terén. Minden alkalommal részletesentájékoztatjuk ügyfeleinket a felmerülő költségekről és az elvégzendő munka lépéseiről. Levesszük a gázvezeték szerelésével kapcsolatos ügyintézés terhét a válláról.

Gázszerelés ajánlatkérés:

Kérje gyors árajánlatunkat és szakértő, tapasztalt munkatársaink megbízható munkáját telefonon: 0630-213-8006 vagy e-mailben.

Gázfogyasztó berendezések, készülékek cseréje

Régi készülék leszerelése elszállítása Kémény szerelés, gázfogyasztó bekötése Végleges szakvélemény beszerzése Terv készítése, jóváhagyása Szabálytalan szerelés kijavítása Légbeeresztők beépítése Készülék kiszállítása megrendelés alapján Új gázfogyasztó felszerelése Eph jegyzőkönyv beszerzése Műszaki átadás Kérje kedvező ajánlatunkat telefonon (06 30 213 8006) vagy e-mailben!

Gázmérők áthelyezése

Épület, homlokzat szigetelése, felújítása, családi házaknál gázvezetéket (földi és szabadon szerelt vezeték) érintő vezeték szakaszok kiváltása teljes körű műszaki ügyintézéssel. Munkálatok elvégzése a szolgáltató közreműködésével (gázmérő le-felszerelés, műszaki átadás) Tervrajz készítés -műszaki tervdokumentáció, műszaki leírás elkészítése, összeállítása -gázterv engedélyeztetése, szükség szerint -EPH nyilatkozat beszerzése Hívjon most a 06-30-213-80-06-os telefonszámon vagy írjon e-mailt a dezsecsoszer@gmail.com mail címre és kérjen ajánlatot.

 

Ne halassza őszre a gázszerelést!

gázszerelésTapasztalatunk azt mutatja, hogy az emberek nagy része csak akkor hív szakembert, ha már tényleg elkerülhetetlen. Ennek az a következménye, hogy ősszel, a fűtési időszak elején, illetve közvetlenül előtte nagyon nehéz megbízható szakembert találni a gázszereléshez, mert mindenki ilyenkor szeretné ellenőriztetni és megjavíttatni a gázkészülékeit.

A gázszereléssel kapcsolatban érdemes egy kicsit előre gondolkodni, és még a szezon előtt gondoskodni a berendezések megfelelő állapotáról. Nincs is rosszabb annál, amikor a hideg idő megérkezésekor derül ki, hogy nem működik a konvektor, de a gázszerelésre várni kell a szakemberek túlterheltsége miatt. Természetesen egyúttal érdemes ellenőriztetni a lakásban található összes gázkészüléket, ezzel sok időt, energiát és pénzt spórolhatunk.

Ha szeretné még a szezon előtt beiktatni a gázszerelést, forduljon hozzánk bizalommal! Gondolkozzon Ön is előre, vegye elejét a későbbi problémáknak! Időpont egyeztetésért lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

Gázszerelő Budapesten: nyáron is keressen bennünket!

 gazszereles-budapest.hu.19junAz emberek jelentős része azt gondolná, hogy a gázkészülékek, kazánok ellenőrzésére a nyári időszakban nem igazán van szükség. Valójában a legtöbb berendezés vizsgálatára évente legalább két alkalommal kellene időt fordítani, a téli és nyári átállások során egyaránt. Így még időben bármilyen hibát ki lehet küszöbölni, és még a gázkészülék élettartamát is megnövelheti. Ha Ön is szeretné nyáron is ellenőriztetni készülékét, azonban nem talált még megbízható gázszerelőt Budapesten, keressen bennünket bizalommal!

Egy gázszerelőnek Budapesten nyáron is folyamatosan dolga van, hiszen a fővárosban rengeteg olyan készülék található, amelyek esetében elengedhetetlen az évenkénti két alkalommal történő vizsgálat. Ha ehhez nem talált olyan gázszerelőt Budapesten, aki nyáron rugalmasan is ráér, nem kell tovább keresgélnie. Ügyfélközpontú, megbízható szolgáltatásaink ezekben a hónapokban is elérhetőek, viszonylag rövid időn belül, így eleget tehet kötelességeinek a készülék ellenőrzésével kapcsolatban.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Felkészült szakemberekkel érkezünk a gázkészülék cseréhez is!

gázkészülék csereGond van a gázkészülékével? Rendellenességet tapasztal a működésében? Ön nyilvánvalóan egyet tehet, felveszi a kapcsolatot egy gázszerelővel és megvizsgáltatja a berendezést. Az ellenőrzés során kiderülhet, hogy egy apró hiba okozza a rossz működést, ám rosszabb esetben gázkészülék csere is szükségessé válhat.

Egy berendezés előbb-utóbb elöregszik és már nincs mit tenni, újra kell cserélni a régit. A gázkészülék csere azonban idő előtt is szükséges lehet, abban az esetben, ha például gondatlanul használják a berendezést és az alkatrészek nem bírják a működtetést.

A gázkészülék csere is szakértelmet és nagy tapasztalatot követel meg, csakúgy, mint a javítás vagy a karbantartás. Nem mindegy, hogyan kötik és üzemelik be az új készüléket. Ilyen ügyben is fordulhat hozzánk bizalommal, ha megbízható szerelőt keres a feladatra. Feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén kérhet árajánlatot és bővebb tájékoztatást gázkészülék cseréről, keressen minket bátran!

 

Miért válasszon minket? Mert profi gázkészülék szerelőt biztosítunk!

gázkészülék szerelőA gázkészülék létfontosságú berendezés a kellemes, meleg otthon fenntartásához. Ha elromlik, és nem képes a maximumot kihozni magából, akkor kezdődnek a gondok. További gondokat eredményez, ha nem egy jó szerelőre bízzuk rá a szerelést. A gázkészülék szerelőnek tudnia kell a berendezést az elvárásoknak megfelelően megjavítani és újra üzemképessé tenni. Ha valaki csak névleg szerelő, de valójában nem képes valóban színvonalas munkát végezni, akkor nem alkalmas a feladatra.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, hívjon profi gázkészülék szerelőt, ha  elege van abból, hogy rengeteg pénzt fizet olyan cégeknek, vagy embereknek, akik nem képesek a feladatukat rendesen elvégezni! Nálunk kizárólag olyan gázkészülék szerelőt kap az ügyfél, akivel és akinek a munkájával maximálisan elégedett lehet. Nagyon kedvező árakon dolgozunk, nem vesztegetjük az ügyfeleink idejét, nem váratjuk őket feleslegesen, és nem célunk az sem, hogy látszatmunkát végezzünk.

Ha azt szeretné, hogy csak a legszükségesebb mennyiségű időt kelljen a gázszerelés megoldásával foglalkoznia, lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

 

Váratlan meghibásodás? Segít a gázszerelő!

 Váratlan meghibásodás? Segít a gázszerelő!Minden gázkészülék tulajdonos számára ajánlott a berendezés legalább évente két alkalommal történő karbantartása. Egy ilyen karbantartás során a gázszerelő átvizsgálja minden porcikáját a berendezésnek, megtisztítja, hibákat keres. Ha mindent rendben talál, a készülék biztonságosan használható.

Ön minden évben tartja magát ehhez a gyakorlathoz? Mégis érhetik meglepetések és előfordulhat, hogy a fűtési szezonban, az ellenőrzést követően alakul ki valamilyen meghibásodás. Hívjon bizalommal és végeztesse el a javításokat profi gázszerelővel!

Csapatunk minden tagja sok éves gyakorlattal, megfelelő képzettséggel és tapasztalattal egyaránt rendelkezik. Minden ügyfelünk számíthat a teljes körű garanciára valamint a díjtalan kiszállásra is. Különösen télen fontos a gyors és hatékony gázszerelés, hiszen senki nem szeretne fűtés nélkül maradni. Gázszerelőként mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást kapja Ön is!

Keressen bizalommal a honlapon feltüntetett elérhetőségeinken!

 

Gázkészülékek meghibásodásainak gyakori okai

A rosszul üzemelő vagy nem megfelelően szellőző gázkészülékek és berendezések gyakran vezethetnek balesetekhez, valamint szélsőséges esetekben tragédiákhoz. A meghibásodásoknak számos oka lehet, azonban a megfelelő odafigyeléssel és rendszeres karbantartással elkerülhetőek a problémák és a felesleges, megterhelő anyagi kiadások.

Gyakori meghibásodási okok (leginkább „B” típusú készülékeknél):

 • A hőszigeteléshez képest nagy teljesítményű gázkészülék használata: Leggyakrabban a kombi készülékek esetében fordul elő, valamint a kis alapterületű lakásoknál, nincsenek biztosítva a készülék működési feltételei, ezért gyakran kapcsolhat ki-be, ezáltal nem alakul ki a megfelelő huzat.
 • Nem megfelelő szellőzés, nyílt égésű, de az égésterméket nem megfelelően elvezető berendezés és a konyhai elszívók egyidejű használata. A szagelszívó használata következtében a kellő mennyiségű levegő pótlása a kéményen keresztül megy végbe (főleg kis lakásoknál jellemző), így a levegő áramlása megfordul, és súlyos következményeket vonhat maga után.
 • Magas portartalom: Gyakran lerakódik a por a készülékek belsejébe és meggátolja a füstgázok távozását, így az élőtérbe kerül.

A biztonságos üzemelés érdekében rendszeresen ellenőriztesse szakemberrel gázkészülékét, aki szükség esetén ellátja a karbantartási és javítási munkálatokat!

Kérjen ajánlatot!

Telefon: 06 30 213 80 06

E-mail: dezsecsoszer@gmail.com

Amennyiben profi szakemberre van szüksége, keressen minket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére! Tekintse meg referenciáinkat és partnereinket!

Gázszerelés Budapesten és környékén

Ön is gondban van, amikor elromlik valami az otthonában és azonnal szüksége van egy megbízható szakemberre? A jó szakember manapság igen nagy kincs. Ha találunk egy jó kőművest, vízvezeték szerelőt vagy gázszerelőt, aki beválik, akkor azontúl hozzá fogunk ragaszkodni, hiszen már bizonyított és tudjuk, hogy bármikor számíthatunk rá.

Évszaktól függetlenül, a gázvezeték mindig fontos szerepet tölt be egy háztartásban, így, ha valamilyen meghibásodás jelentkezik, minden tulajdonos gyors és szakszerű megoldást keres, hogy minél előbb visszazökkenhessen minden a régi kerékvágásba.

Cégünk a gázszerelés területén nyújt minőségi szolgáltatásokat. Elromlott, meghibásodott, karbantartásra szorul? Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi gyorsan és megbízhatóan dolgozunk! Nincsenek rejtett költségek, csak precíz munka és azonnali megoldások!

Budapesten és környékén is vállalunk kiszállást, így ha profi szakemberekre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

Szakszerű és megbízható munkavégzés

A gázvezeték minden ház, lakás fontos berendezése, amely, ha meghibásodik, az nemcsak bosszantó tud lenni, de akár komoly veszélyforrássá is válhat. Éppen ezért sosem árt megtenni néhány óvintézkedést, mint például beszerezni egy megbízható gázvezeték szerelő elérhetőségét.

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik gázszereléssel. Szolgáltatásaink között megtalálható a gázkészülék tervezése, előzetes felmérés alapján megtervezzük az Ön lakása számára a legelőnyösebb gázkészüléket, amely maximálisan illeszkedik az igényeihez. A gázkészüléket beszereljük, de esetleges meghibásodások esetén javítás, szerviz és karbantartás is helyet kap repertoárunkban.

Legyen szó családi- vagy társasházról, akár panelházról, mindenhol ugyanolyan lelkiismeretes és szakszerű munkát végzünk. Ennek ékes bizonyítéka a Havanna lakótelep, az Angyalföldi lakótelep vagy a Pillér utcai ikerházak gázvezetékeinek beszerelése.

Tekintse meg referenciáinkat és amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, ha gázvezetékről van szó!

 

Az ellenőrzött gázszerelés életeket menthet

Cégünk rendkívül fontosnak tartja, hogy ügyfeleinek széleskörű és megbízható szolgáltatást nyújtson a gázrendszer bevezetésétől a rendszeres ellenőrzésig, illetve javításáig. Munkatársaink nagy szakértelemmel felügyelik a munkafolyamatokat és körültekintően járnak el, bármilyen feladatról legyen is szó, hiszen a gázkészülékek rendszeres szervizelése és szükség esetén szerelése akár életeket is menthet.

Ajánlott minden évben megvizsgáltatni a gázkészülék működését még a fűtés szezon előtt. A vizsgálat során szakembereink ellenőrzik, hogy nincs-e szivárgás, hogy a vezetékek az előírásoknak megfelelően lettek-e beszerelve, illetve a tartozékok megfelelő minőségűek-e. A vizsgálat kiterjed a gázkészülékek és a teljes gázhálózat működésére.

Előfordulhat, hogy a gázkészülékünk szokatlan hangokat ad ki, ez utalhat a készülék meghibásodására, de akár veszélyt is jelezhet. Ebben az esetben azonnal érdemes szakembert hívni.

Cégünk arra törekszik, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb környezetben élhessen. A gázszerelés egy igen kényes terület, fontos, hogy Ön megbízzon abban, akire rábízta személyes terének biztosítását. Mi igyekszünk erre a bizalomra rászolgálni! Ha bármilyen kérdése, kérése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Intő jelek, melyekre érdemes figyelni

Néhányan nem vesznek tudomást róluk, mondván, hogy nem akut probléma, néhányan pedig nem is tudják, de gázkonvektoroknál vannak apró jelek, melyeket, ha időben észreveszünk és gázszerelőt hívunk, akár az életünket is megmenthetik. Ezeket szeretnénk most Önnel is megosztani.

Gázszerelésre van szüksége abban az esetben, ha:

 • Az őrláng fátyolos és rendszeresen kialszik: A konvektor készenléti állapotát jelző láng kialvása, vagy ha a gázkészülék fűtés közben hirtelen kialszik, hibát jelez. Ilyenkor nem tudhatjuk, hogy szivárgás mikor és hogy fog bekövetkezni. Fontos, hogy gázszerelő ellenőrizze a konvektort, mert a tisztítás vagy javítás elhagyása veszélyes lehet.
 • A gázláng fűtés közben sárgás-vöröses színre vált: Ha minden rendben van, a gáz egyenletes, kék színnel ég, ha viszont sárgába vagy vörösbe megy át a szín, akkor lehet, hogy probléma lépett fel, aminek forrása gyakran por vagy huzat. Előbb, ha lerakódik a készülék belsejében, megakadályozza, hogy az rendesen égesse a gázt. A gyújtóégő tisztítása sem biztonságos, saját érdekünkben bízzuk gázszerelőre!
 • Kellemetlen szag működés közben: Egy megfelelően működő konvektor még enyhe gázszagot sem áraszthat. Ha mégis jelentkezik gázszag, akkor az az égéstermék nem megfelelő elégetése miatt van. Nem kell hangsúlyozni, hogy a visszaáramló égéstermék veszélyes az egészségre, ilyenkor a szakszerű gázszerelés elengedhetetlen.

Ha úgy érzi, az Ön otthonában is szükséges a gázszerelés, akkor keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Mire figyeljünk a gázkészülékek üzemeltetése során?

gázkészülékek üzemeltetése

Ha zárt helyen a lakásban, vagy a mellékhelyiségben gázszagot érzünk, először is azonnal szellőztessünk, majd zárjuk el a fogyasztói főcsapot, vagy a fogyasztói főelzárót, és ne nyúljunk semmilyen szikrát, nyílt lángot okozó készülékhez, mint a villanykapcsoló, telefon, gyufa, öngyújtó stb. A lakás vagy helyiség csak akkor áramtalanítható, ha az áramtalanítókapcsoló a lakáson kívül helyezkedik el. Hagyjuk el a helyiséget és azon kívülről, vagy a szomszédból telefonon értesítsük az elosztói engedélyest.

Ha szúrós, fojtogató szagot érzünk, ez azt jelenti, hogy égéstermék jutott a légtérbe. Ebben az esetben azonnal helyezzük üzemen kívül a működő gázfogyasztó készüléket a készülék elzáró csap elzárásával. Szellőztessünk, azután hívjunk szakembert a készülék megjavításához, vagy karbantartásához. Ha a készülék rendellenesen működik, zárjuk el a készülék elzáró csapot és hívjuk segítségül a készülék márkaszervizét, vagy gázkészülék szerelőt. Szeles időben a kémény lehűl, és ez az égéstermék visszaáramlásához vezethet, illetve nem kizárt a kémény eldugulása, ezért, ha a készülékszerelő mindent rendben talált, és a probléma továbbra is fenn

áll, a kéményseprő segítségét kell kérnünk.

Az esetleges problémák elkerülése végett, fontos, hogy hozzáértő szakemberekkel szereltessük be vagy javítassuk gázkészülékeinket. Ha Önnek is egy megbízható gázszerelőre van szüksége, hívjon bátran!

 

A nyári karbantartás is fontos!

A gáz az egyik legelterjedtebb, széles körben használatos energiaforrások közé tartozik, gázzal működhetnek a konvektorok, tűzhelyek, vízmelegítők. A gázkészülékek használata azonban nem csak hasznos, de veszélyes is lehet.

Megfelelő ismeretek hiányában akár baleseteket is okozhat az elhanyagolt gázkészülék, nem beszélve arról, hogy egy meghibásodott készülék jelentős anyagi áldozatokat követel, és még a megszokott napi rutinunkat is felborítja. Ezért fontos a rendszeres karbantartás, műszaki felülvizsgálat és ellenőrzés. Nyáron se feledkezzünk meg ezekről a feladatokról!

 • A hőcserélő lamellái között lerakódó szennyeződés a készülék hatásfokának romlását idézheti elő.
 • A csepegő víz ráfolyhat a vezetékekre és zárlatot okozhat.
 • A hőcserélőt eldugíthatja a kialakuló vízkő, ami a készülék teljesítményére lesz hatással.
 • Az elégtelen légellátás az égés tökéletlenségéhez vezet.

Ezek mind olyan apróbb hibák, amik gondos karbantartással elkerülhetőek, melyre kiváló időszak a nyár, amikor még garantáltan nem indul be a fűtésszezon, még nagyobb kellemetlenséget okozva.

Ha gázszagot érzünk, túlságosan forrónak érzékeljük a gázkészülék burkolatát vagy érezhetően csökken a készülék teljesítménye, akkor már indokolt gázszerelőt hívnunk. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Tudnivalók a csatlakozó vezetékek felülvizsgálatáról társasházakban

Tudni szeretné, milyen rendeletek vonatkoznak a gáz csatlakozó vezetékek műszaki felülvizsgálatára? Mi segíthetünk Önnek, hiszen cégünk fő profilja a gázszerelés, melynek keretein belül a csatlakozó vezetékek felülvizsgálatával is foglalkozunk.

Jelenleg a vonatkozó szabály szerint egy társasház esetében a csatlakozó vezetékek műszaki felülvizsgálatát 10 évente vagyunk kötelesek elvégeztetni. Ilyenkor a felülvizsgálat megszervezése, a szakemberek megbízása a közös képviselő kötelessége. A felülvizsgálat menetéről és eredményeiről jegyzőkönyvnek kell készülnie.

Amennyiben a felhasználói rendszeren belül, melybe a gázkészülék mellett a bekötő cső, az elzáró csap, továbbá a csatlakozó vezetékek is beletartoznak, problémát észlel a gázszerelő szakember, azt mihamarabb orvosolni kell, ellenkező esetben a gázszolgáltatásból való kizárás lehet a következmény. Ez sok pluszköltséggel és bosszantó körülménnyel jár, ezért érdemes megelőzni a problémát.

Ha további kérdések merülnek fel Önben ehhez kapcsolódóan, forduljon bizalommal gázszerelő szakembereinkhez!

 

 Néhány szóban a gázkazánokról

GázszerelésA gázkazán az egyik leggyakrabban használt fűtőberendezés napjainkban. Az új építésű társasházakban ma már szinte kizárólag gázfűtést használnak, de a családi házak nagy részét is gázkazánokkal fűtik.

Ez nem véletlen, hiszen a gázkazánnak számos előnye van. Alkalmazása gazdaságosabb, mint a villanyfűtés, hiszen még a gázárak emelkedését követően sem emészt fel komoly költségeket a használata, ráadásul a gázszerelés sem kerül nagyobb költségünkbe, mint a villanyfűtés szerelése.

Gázkazán esetében könnyen lehet szabályozni a felhasznált gázmennyiséget, egyszerűen felfűthetjük a lakást, ráadásul a környezetet is kímélhetjük, hiszen a fa és a szén eltüzeléséhez képest jóval kevesebb füstöt engedünk a levegőbe.

Használjon Ön is gázkazánt, a gázszerelést pedig bízza profikra, keressen fel minket! Szakmai és szolgáltatásainkat érintő kérdésekben bátran forduljon hozzánk, munkatársaink minden gázszereléssel kapcsolatos probléma esetén készséggel állnak rendelkezésére!

Időben kérjen szakszerű segítséget gázkészülékéhez!

GázszerelésAbban az esetben, ha probléma van a gázkészülékkel, érdemes minél hamarabb segítséget kérni, hiszen számos gond adódhat a meghibásodás és rossz működés következtében. Érdemes súlyos probléma esetén is higgadtnak maradni és a legmegfelelőbb gázszerelőt hívni. Nagy odafigyeléssel szükséges gázszerelőt választanunk, mert az életünkbe is kerülhet, ha egy gázkészülékkel kapcsolatos problémát hibásan, vagy nem elég alaposan old meg.

Ezért is nagyon fontos tájékozottnak lennünk, hogy mikor és kit hívjunk az otthonunkba gázszerelés miatt. Hajlamosak vagyunk halogatni a meghibásodott dolgok javítását, a gázszerelésnél viszont életveszélyes is lehet a halasztgatás. Minél hamarabb szükség van a megoldásra, hogy biztonságban tudhassa családját!

Szakképzett és tapasztalt gázszerelő kollégáink a rendelkezésére állnak Budapesten és környékén egyaránt. Keressen fel minket, amint csak lehet, ha problémát észlel gázkészülékén, ne kockáztassa családja biztonságát!

Válasszon megbízható társasházi gázszerelőt!

megbízhatós társasházi gázszerelőA társasházi gázhálózat szerelőnek számos feladatot kell elvégezni, így rendkívül fontos, hogy a szakterületét illetően kiterjedt ismeretekkel rendelkezzen. Vegyük is sorrendbe, hogy mi mindenre kell ügyelni egy társasház kapcsán!

A társasházakból is megkülönböztethetünk régi és újépítésűt, értelemszerűen az előbbiek kapcsán gyakran találkozhatunk elavult technológiával, így ezeknek ellenőrzése kiemelten fontos, és komoly szakismeretet kíván.

A társasházi gázhálózat szerelőnek folyamatos kapcsolatban kell lennie a lakóközösséggel, hiszen ha az adott utcában gázcsőcsere esete áll fenn, akkor a szakember felelőssége, hogy az érintett házakban nyomáspróbát végezzen, amely művelet együtt jár a gázelzárással. Ilyen esetben a gázszolgáltatás csak abban az esetben kapcsolható vissza, ha a rendszer maradéktalanul működik.

Kötelessége a társasházi gázhálózat szerelőnek a részletes gázterv készítése, illetve az árajánlat beküldése, aminek fényében a lakóközösség eldöntheti, hogy kit válasszon. A régi vagy elavult gázkészülékek felújítása nem tűrhet halasztást, ezért is fontos szakképzett, tapasztalattal rendelkező társasházi gázhálózat szerelőt választani.

Ha szeretné, hogy a lakók mindig komfortosan, biztonságban érezhessék magukat, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Társasházi gázszerelés profiktól

Társasházi gázszerelés profiktólEgy társasháznak nagyon fontos a megfelelő és stabil gázellátás. Mivel egyetlen hiba több tíz embert is érinthet, így mindenképpen érdemes rendszeresen karbantartani a gázvezetékeket, és adott időközönként cserélni azokat.

Nagyon sok házban a gázvezetékek húsz-harminc évesek, vagy annál idősebbek, ezeket pedig erősen javallott korszerűbbre cserélni. Ilyenkor olyan gázszerelő szakembert kell hívnunk, aki tapasztalt a komplett társasházi rendszereket érintő gázszerelésben.

Szeretné egy megbízható társasházi gázszerelő segítségét kérni? Teljes körű szolgáltatásra vágyik a gázhálózatot illetően? Akkor mi vagyunk a tökéletes választás az Ön számára! Elkészítjük a gázhálózat tervét, beszerezzük a szükséges szakvéleményeket a gázhálózat kiépítéséhez és ellenőrizzük a kéményrendszert.

Ha pontos, gyors és megbízható társasházi gázszerelő szakember segítségét szeretné igénybe venni, válasszon minket! Szakembereink garantáltan profi munkát végeznek, legyen szó gázszerelésről vagy vízvezeték szerelésről!

 

Karbantartott biztonság

Minden fűtési szezon kezdete egyben az aktuális gázkészülék karbantartás ideje is. A nyári leállást követően sosem szabad anélkül üzembe helyezni a kazánt, hogy ne nézettük volna meg azt tapasztalt gázszerelővel. De miért is fontos annyira a gázkészülék rendszeres ellenőrzése?

A hiányosan karbantartott kazán komoly baleseteket okozhat, így célszerű betartani néhány íratlan szabályt a balesetek megelőzése érdekében. A gázkészüléket rendszeresen meg kell tisztítani a lerakódott szennyeződésektől, égéstermékektől. Ennek hiányában a készülék működése nem kielégítő, mert a gázok szabadáramlása nem valósul meg, így azok visszajutnak a lakásba.

Szénmonoxid mérgezést nem csupán egy rossz gázkészülék okozhat: ugyanígy veszélyt jelent a rosszul karbantartott vagy hibásan összeszerelt kályha, kémény, kandalló és gázsütő is, sőt, egy rosszul működő gázkészülék veszélyei nem merülnek ki a szénmonoxid mérgezésben, ugyanis szélsőséges esetben tűzeset, robbanás is lehet a hanyagság vége.

Előzze meg a bajt és hívjon gázszerelőt évente!

 

Várja kifogástalan gázrendszerrel a hideget!

gázszerelőGyakorta megfeledkezünk róla, hogy a gáznak milyen fontos szerepe van a hétköznapokban: számtalan kialakítás működtetésében játszik szerepet, azonban alkalmazása nem veszélytelen, ezért elengedhetetlen a rendszeres gázszerelés- és karbantartás.

Ilyen esetekben, ilyen rendszerekhez érdemes gázszerelőt hívni:

 • Fűtési rendszer – a gázkonvektorok alkalmazása még napjainkban is igen elterjedt megoldásnak bizonyul, melyek rendszeres felülvizsgálata és karbantartása elengedhetetlen, főként a tél közeledtével.
 • Vízmelegítési rendszer – bár egyre kevesebben alkalmaznak víz melegítésére gázkészüléket, azonban ezen kialakítások is veszélyesek lehetnek, ha nincsenek megfelelően karbantartva, télen pedig különösen fontos, hogy kifogástalanul működjenek.
 • Konyhai kialakítások – a gázszerelők leggyakrabban a gáztűzhelyek karbantartását végzik el, hiszen ez a kialakítás még manapság is igen közkedvelt a lakosság nagy részénél.

Hívjon minket bizalommal bármilyen gázzal kapcsolatos rendszer felülvizsgálatával- vagy javításával kapcsolatban, és várja felkészülten a telet!

A szakszerű gázszerelés életeket menthet!

gazszereles-budapest-hu_16decA téli időszakban sajnos elszaporodnak a szomorú hírek, melyek arról tudósítanak, hogy hányan haltak meg szén-monoxid mérgezésben.

A szén-monoxid (CO) egy színtelen, szagtalan, íztelen gáz, mely a szénvegyületek tökéletlen égése során képződik, és az oxigénnél háromszázszor erősebben kötődik a hemoglobinhoz, ezzel súlyos oxigénhiányt okoz a szervezetben, tartós belélegzés esetén pedig halálhoz is vezethet.

Manapság nagyon elterjedtek a különböző érzékelőszerkezetek, melyek kimutatják a szén-monoxid mennyiséget, és riasztanak, ha fennáll a mérgezés lehetősége. Ezek a készülékek nagyon hasznosak, és érdemes valóban felszereltetni, viszont a megelőzés legalább olyan fontos, mint a baj kimutatása!

Ha megfelelő, magas szaktudású gázszerelő szakember rendszeresen ellenőrzi a gázkészüléket és gázvezeték rendszert, akkor nem kell tartanunk a szénmonoxid mérgezéstől! A szén-monoxid érzékelő beépítése természetesen plusz biztonságot ad, de egyik drága készülék sem helyettesíti agázszerelőszakember munkáját és tudását!

Bátran keresse szakértő, tapasztalt munkatársainkat elérhetőségeink egyikén, hogy igazán biztonságban érezhesse magát a fűtésszezonban!

A gázkészülék lecserélése kondenzációs kazánra: megéri?

A gázkészülék lecserélése kondenzációs kazánra: megéri?Régi, elavult fűtési rendszert használ? Itt az ideje végre lecserélni és új, kondenzációs kazánt beszereltetni a helyére! Ezzel a döntéssel több szempontból is jól jár. Miért a kondenzációs kazán jelent előnyös választást a gázkészülék lecserélése során?

A legnagyobb előny, hogy többet tud vele spórolni, mint azelőtt. A kondenzációs üzemmód lehetővé teszi, hogy a kazán hatékonyan működjön, energiahatékonysága képes 88% fölé is emelkedni, kihasználtsági foka 110 % lehet. Ez a kazán, működési elve révén képes kihasználni azt a hőmennyiséget is, amit a többi kazán típus nem, ez pedig a teljes fűtőérték 11 %-a. Ennek köszönhetően nő a hatásfok, ezzel párhuzamosan pedig csökken a fűtésszámla. Elmondható tehát, hogy a hagyományos kazánok 20%-kal rosszabbul teljesítenek a kondenzációs kazánoknál.

Az elavult gázkészülékek cseréje nem csupán azért indokolt, mert balesetveszélyes lehet a használatuk, de azért is, mert így valóban kézzel fogható megtakarítást érhetünk el.

Keressen minket bizalommal Ön is régi, elavult gázkészüléke cseréje ügyében!

Cseréltesse velünk gázvezetékeit

Cseréltesse velünk gázvezetékeitA gázvezetékek az egyik leginkább körültekintést igénylő pontjai otthonunknak. Egy esetleges sérülés, szivárgás a gázból kifolyólag óriási balesetet okozhat. A nem megfelelően beszerelt, régi vezetékek, a tömítések elhasználódása mind szivárgáshoz vezethet.

Az elöregedett, régi technikával készült gázcsöveket előbb utóbb kénytelenek leszünk lecserélni, ehhez pedig szakemberhez kell fordulnunk. Gázszerelő vállalkozásunk több éves tapasztalattal áll a rendelkezésére.

Társasházak gázvezeték cseréjére van szükség? Forduljon hozzánk! Egy társasház gázvezetékei még nagyobb figyelmet igényelnek, hiszen itt már egy egész lakóközösség biztonságát veszélyeztethetjük! A nagyobb használat miatt a társasház gázvezetékei hamarabb elöregszenek és válnak közveszélyessé. Valamint a régebben épült társasházak gázvezetékeinek tömítése nem felel meg a ma használt gázminőséghez, így ezekben a helyzetekben is teljes csőrendszer cserére van szükség.

Társasházi gázvezeték csere esetén forduljon hozzánk! Ránk bátran számíthat, ha gyors és minőségi munkát szeretne!

 Gázkazán cserélés: Önnél is szükség van rá?

 Gázkazán cserélés: Önnél is szükség van rá?A gázkazánnak fontos szerep jut egy háztartásban, hiszen ezen múlik, hogy meleg legyen télen és egész évben legyen meleg víz a főzéshez, mosáshoz, mosakodáshoz, takarításhoz. A gázkazánokra így hát nem csak télen lehet szükség, de tőlük függ az egész háztartás működése is. Ezért korántsem mindegy, hogy milyen állapotú és teljesítményű berendezés üzemel a lakásban nap mint nap.

Keressen fel minket bizalommal és a segítségünkkel meggyőződhet arról, nincs-e még szükség gázkazán cserére. Lehet, hogy már Ön is arra gyanakszik, hogy valami nem stimmel a gázkazán állapotával? Nem úgy működik, ahogyan kellene, fura zajokat, tüneteket produkál. Az is lehet, hogy semmi jele a hibás működésnek, de egy alapos átvizsgálás fényt deríthet a rendellenességekre. Ne kockáztasson, mert egy javítás, alkatrészcsere könnyen túl sokba kerülhet vagy kiderül, hogy már késő a javításhoz.

Gázkazán csere ügyében vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken és rövid időn belül kiérkezünk a helyszínre!

Miért bízza szakemberre a gázszerelést?

Miért bízza szakemberre a gázszerelést?Egyre népszerűbbé válnak a különféle alternatív megoldások, ám még mindig nagyon sokan használnak gázt a fűtéshez, főzéshez. Azonban, mint más berendezésekkel, úgy a gázkészülékek esetében is fennállhat meghibásodás. Ilyenkor laikusként nem szabad nekilátni a javításnak, hanem azonnal szakembert kell hívni, aki kellő tapasztalattal rendelkezik a gázszerelés terén.

A gázról mindenki tudja, hogy rendkívül veszélyes, ennek ellenére mégis sokan a gyors megoldás érdekében, hozzá nem értőként megpróbálják megjavítani a készüléket, azonban ez nagy hiba! Inkább kompromisszumot kell kötni a helyzettel és megvárni a gázszerelőt, hiszen a szakember tudja, hogyan kell egy veszélyes berendezést szerelni.

Mivel a gázszerelés terén tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire elfoglaltak a szakértők, az érintetteknek viszont gyors segítségre van szüksége, igyekszünk ügyfélbarát szolgáltatást biztosítani, vagyis minél rövidebb határidőt tartva érkezünk a helyszínre, így nem kell várnia sokáig arra, hogy újra működjön a fűtés vagy a gázsütő.

Profi gázszerelésért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Gázszerelés Budapesten magas szakmai színvonalon!

Gázszerelés Budapesten magas szakmai színvonalon!A gázszerelőknek mindig akad dolguk, hiszen sosem lehet tudni, hogy hol és mikor van szükség rájuk. Le kell szerelni a gázórát, és egy újat felszerelni helyette, vagy az egyik berendezés éves karbantartását várják el tőle, vagy éppen azt, hogy a hirtelen fellépő meghibásodást gyorsan elhárítsa.

Gázszerelést Budapesten rengeteg helyen talál, de olyan gázszerelőt, aki igazán magas szakmai színvonalon dolgozik már jóval kevesebbet. Pedig érdemes rászánni az időt a keresésre, mert csak jól járhatunk egy ilyen szakemberrel.

Keressen minket bizalommal, ha profi gázszerelőt bízna meg gázszereléssel Budapesten, és hagyja ránk gázkészülékei karbantartását, javítását, felszerelését és cseréjét! Szolgáltatásainkat magánszemélyek, társasházak, vagy irodaházak számára egyaránt elérhetővé tesszük, és minden ügyfelünknek ugyanazon a színvonalon nyújtjuk. Kedvező árakon és ideális feltételekkel dolgozunk, és igyekszünk minden ügyfelünknek segíteni, amint lehet.

Forduljon hozzánk, ha budapesti gázszerelésre van szüksége, és kérjen időpontot tőlünk megadott elérhetőségeinken!

Miért bízza akkreditált gázszerelőre hibás készülékét?

Miért bízza akkreditált gázszerelőre hibás készülékét?Manapság az ügyfelek számos gázszerelő szolgáltatásai közül válogathatnak, azonban még mindig az a legideálisabb, ha egy akkreditált gázszerelő mellett döntenek.

Egy akkreditált gázszerelő olyan végzettséggel rendelkezik, ami országosan elismert, ráadásul szaktudásáról független szervezetnek adott bizonyságot, így garantált a minőségi, megbízható szolgáltatás, és az, hogy olyan szakember végzi el a munkát, aki garanciát vállal a munkájára. Az akkreditált gázszerelő rutinos a szakmájában, kellően jártas még azokban a hibajelenségekben is, amelyek igazi ritkaságnak számítanak, és nem utolsó sorban magas színvonalon végzi a munkáját.

Ha Ön is akkreditált gázszerelőt keres, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár! Egész évben biztosítjuk a minőségi, gyors és nem utolsó sorban rugalmas szolgáltatást. Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat, illetve kérdése, vagy észrevétele lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Ha gázszerelőre van szükség a lakásfelújítás során

Ha gázszerelőre van szükség a lakásfelújítás soránAmikor valaki teljes körű lakásfelújításba kezd, gyakran van szükség szinte mindenféle szakemberre: vízvezeték szerelőre, villanyszerelőre, gázszerelőre. Ki kell kötni a konyhából, a fürdőszobából a meglévő készülékeket, illetve a munka végeztével gondolni kell a visszakötésre is.

Szakértő gázszerelőink minden feladatot el tudnak végezni, amelyre szükség lehet ilyenkor: segítenek a fürdőszobai bojler, a gázkonvektorok, a kazán és a gáztűzhely ki- és visszakötésében is. Ha teljesen új készülékeket vásárolt, számíthat ránk a régiek elszállításában is. Gázszerelőink megbízható szaktudással és nagy tapasztalattal rendelkeznek, munkájukat precízen, minden részletre odafigyelve végzik, ami egy lakásfelújításkor kiemelten fontos, hiszen az egyik művelet csúszása miatt felborulhat az egész menetrend.

Felújítja lakását? Keresse bizalommal cégünket, és bízza magát gázszerelőinkre! Számíthat ránk továbbá a vízvezeték szerelésben és a kémény javításban is!

Hitelesség? Ez is fontos, ha budapesti gázszerelőt keres!

budapesti gázszerelőA mai világban a hitelesség lényeges szempont, komoly értékkel bíró tulajdonság. Aki hiteles, abban jobban megbízunk, azt szívesebben hívjuk, arra nyugodt szívvel rábízzuk a gázszerelést. Forduljon hozzám bátran, ha ilyen budapesti gázszerelőre van szüksége!

Manapság sajnos sok olyan vállalkozás működik, ahol a lelkiismeretes munka és a megbízható szolgáltatások nyújtása helyett a profit kap hangsúlyt. Az ügyfél pedig ottmarad egy félig megjavított, ideiglenes megoldást nyújtó gázkészülékkel, egy pocsékul elvégzett munkával és egy nagy csalódással.

Amennyiben olyan budapesti gázszerelőt keres, aki nem így végzi a feladatát, hanem hangsúlyt fektet a megbízhatóságra és a hitelességre, akkor nem kell tovább kutatnia! Lépjen velem kapcsolatba a honlapon feltüntetett elérhetőségeim egyikén, és engedje, hogy segítsek Önnek is! Budapesti gázszerelőként javítást vállalok elsősorban, de természetesen karbantartással és egyéb munkálatokkal is fordulhat hozzám!

Ne feledkezzen meg a gázvezeték szerelésről nyaralójában sem!

gazszereles-budapest.hu.18.07Sokan hajlamosak vagyunk a nyaralót érintő ügyekkel kevésbé foglalkozni, mint állandó otthonunkéval. Igaz, hogy ritkábban vagyunk ott, azonban a javítási munkákat ott is ugyanolyan fontos elvégezni, mint az állandó lakásban. Ez kiemelten igaz a gázvezeték szerelésre, hiszen a gázszivárgás nem csak a gázszámlát növeli, hanem mérgezést is okozhat.

Sok nyaraló gázvezetékei el vannak öregedve, és nem felelnek meg a mai kor követelményeinek. Nagy hibát követünk el, hogyha ezzel nem foglalkozunk! A gázvezeték szerelés során feltárjuk a hibákat, ha szükséges, kicseréljük a tömítéseket és az elöregedett részeket. Így Ön nyugodt lehet nyaralójában is, és nem kell feleslegesen nagy gázszámlát fizetnie a szivárgás miatt.

Szeretné, ha nyaralója gázvezetékei is tökéletesek lennének? Forduljon hozzánk kedvező árú gázvezeték szerelésért, szakértő kollégáink nagy tapasztalattal állnak rendelkezésére! Bővebb információért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mikor szükséges a gázvezeték cseréje?

gazszereles-budapest.hu.18.08A régi, korszerűtlen vagy sérült gázvezetékek már nem tudnak biztonságosan működni, a megbízható gázellátáshoz szükség van a vezetékek javítására. Ám előfordulhat, hogy a javítás már nem elég vagy nem kivitelezhető, ebben az esetben az egyetlen megoldás a gázvezeték cseréje.

A biztonságos gázellátás előfeltétele a hibátlan állapotú, korszerű és szakszerűen bekötött gázvezetékek megléte. A fellépő hibára utalhat például az is, ha szokatlan szagokat, gyanús zajokat észlelnek a tulajdonosok.

Felújítás esetén az első lépések közé tartozik a rendszer vízkőtlenítése, illetve a gázkészülék cseréje is. Előfordulhat, hogy ez kevésnek bizonyul, végső esetben a gázvezeték cseréje is szükségessé válhat ahhoz, hogy minden megfelelően működhessen.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe megbízható szakemberek szolgáltatásait akkor is, ha gázvezeték cseréje, javítása, felújítása, fűtéskorszerűsítés van soron! Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és kérjen időpontot gázszereléshez is!

 

Gondoskodjon időben a gázkészülék cseréjéről!

Gondoskodjon időben a gázkészülék cseréjéről!Egy lakásban a gázzal való fűtés mindig plusz felelősséggel jár, hiszen sajnos egy kisebb meghibásodás is könnyen okozhat balesetet. Ezért, ha bármilyen kis problémát észlelünk, mielőbb érdemes szakembert hívni, és megjavíttatni, vagy szükség esetén gondoskodni a gázkészülék cseréjéről!

A gázkészülék cseréjével megelőzhetjük a komolyabb bajt, és azt, hogy előbb-utóbb baleset történjen belőle. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy a készüléket akár házilag is meg tudják javítani, és azzal nagyon sokat spórolnak, azonban ez óriási felelőtlenség! Ha valaki nem hozzáértőként szétszedi a készüléket, egyáltalán nem biztos, hogy össze is tudja rakni, és, hogy a hibát valóban el tudja hárítani. Egy rosszul megjavított készüléknél az a szerencsésebb eset, ha nem működik, a rosszabb, ha hibásan működve gázmérgezést okoz. A gázkészülék cseréjét minden esetben tapasztalt gázszerelőre bízza!

Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeinken, és bízza szakértő kollégáinkra a gázkészülékek cseréjét!

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com