Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Társasházi gázszerelés, ami mindenki érdekeit szolgálja

2023-09-18, by admin, category Blog, Társasházi gázszerelés | Címkék:

Rendellenességeket tapasztal a társasházi gázvezetékekkel kapcsolatban? Keressen bennünket mihamarabb a szerelésért, ami mindenki érdekeit szolgálja!

Ahogy a magáningatlanoknál, úgy a társasházak esetében is fontos, hogy a gázvezetékek megfelelő állapotúak legyenek. Sajnos nem mindig üzemképesek, a rendszerek több helyen is elöregedtek már, ezért szükség lenne a folyamatos ellenőrzésekre, felújításra is. Ez nem mindig teljesül, így történhet meg az, hogy meghibásodnak.

Az, hogy a gázhálózatot ellenőrizzék legalább a fűtésszezon előtt, annak elrendelését mindenképp a közös képviselőnek kell kérnie.

A társasházi gázszerelés mindenki biztonságát szolgálja

Ha már bekövetkezett a hiba, azt komolyan kell venni, mert problémás rendszerrel nem lehet kellő biztonsággal nekivágni az őszi és téli hónapoknak.

Amennyiben a lakók tapasztalnak rendellenességeket, azt mihamarabb jelezniük kell a közös képviselő felé, így ő azonnal tud lépni mindenki érdekében. Azért sem tanácsos várni, mert így még sokkal nagyobb hibák is felmerülhetnek. Ha a fűtésszezon közepén, például télen áll le a rendszer, az számos kényelmetlenséget fog eredményezni, amik legfőképp a házban élőkön fog lecsapódni.

A hibás rendszer növeli a kiadásokat is

Fontos azzal is tisztában lenni, hogy a helytelenül működő rendszer növeli a kiadásokat is, amelyből szintén az ott élőknek származik hátránya. Alapvetően nehéz lehet alkalmazkodni a megváltozott energiaárakhoz, ha pedig még nagyobb kiadások lesznek, az csak elégedetlenségre adhat okot.

Közös képviselőként ne várja meg a kényelmetlen, kényes helyzeteket, keressen minket mihamarabb a társasházi gázszerelésért! Kellő gyakorlatunk, tapasztalatunk van a hibaismerésében, annak megszüntetésében, általunk visszaállhat a biztonság a házban.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com