Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Mitől függ a gázszerelés megbízhatósága?

2023-05-30, by admin, category Blog | Címkék:

A gázszerelés igénye előbb vagy utóbb mindenhol felmerül. A fűtés, a meleg víz elérhetősége múlik azon, működik e minden berendezés.

Sajnálatos, de általános tapasztalat, hogy nem egyszerű jó szakembert találni, amikor szükség van rá. Az ilyen szerelők száma egyre fogy, aki pedig valóban értékes munkát végez, azt szinte soha nem lehet elérni, annyira elfoglalt.

Az igazán jó gázszerelőt honnan ismerheti fel?

  1. Alapvető követelménynek számít egy szakemberre vonatkoztatva a megbízhatóság. Ez megnyilvánul abban, hogy a szerelő tartja magát a megbeszéltekhez, nem késik, nem mondja le a szolgáltatást, nem szervezi át a megbízást. Ezen kívül a munkájára igényes és nem nyugszik, ameddig el nem végzi a kitűzött feladatot. Minden javításra garanciát ad.
  2. Minden elvégzett munkára garanciát vállal, meghatározott időre. Ez azt jelenti, hogy a szakember felelősséget vállal az általa elvégzett munkáért. Garantálja, hogy a gázkészülék hibátlanul fog működni a szerelést követően. Amennyiben újabb hiba lép fel, azt kijavítja.
  3. Korrekt tájékoztatást nyújt arról, mi a probléma, milyen lehetőségek vannak a javításra és az mennyibe fog kerülni.
  4. Vigyázzon a megbízó ingatlanára, munka közben ne okozzon felesleges felfordulást. A szerelés végeztével mindent elpakol, eltünteti a koszt maga után.
  5. Nem az a célja, hogy mindenből a legdrágábbat ajánlja a megrendelőnek. Csak indokolt esetben javasolja alkatrész, készülék cseréjét.
  6. A szerelés mellett, képes karbantartással, beüzemeléssel, beállítással, szakmai tanácsokkal is segíteni az ügyfeleket. Ellenőrzi a munkáját, mindig a maximálisan biztonságos  használat feltételeinek a megteremtése a célja.

A gázkészüléke javítását ideális esetben csupán egyszer kell igénybe venni, mint szolgáltatást. A felkészült szerelő felderíti a hibát, a lehetőségekhez mérten pedig elhárítja azt. A berendezések, készülékek, gázvezetékek, gázmérők a legjobb kezekben vannak, ha a mi csapatunk érkezik a helyszínre. Érdeklődjön a részletekről, keressen minket a feltüntetett elérhetőségeken!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com