Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Gázszerelőre lenne szüksége?

2022-07-26, by admin, category Blog | Címkék:

Ha gázszerelőt keres, a legjobb helyen jár! Nem érdemes több időt töltenie a kereséssel, hiszen ránk számíthat!

Gázszerelőt találni időnként kész rémálom; a legtöbb szakember rendkívül elfoglalt, nincs idejük a sürgős esetekre sem, tehát akinek minél hamarabb lenne szüksége gázszerelőre, sokszor napokig, sőt, hetekig kénytelen várakozni, mire nagy nehezen talál valakit, aki segít neki. Ilyenkor persze az épület, avagy lakás gázellátása szünetel, azaz jobb esetben csak meleg víz nincs, rosszabb esetben – azaz télen – fűtés sem, ami nem csak kényelmetlenné teszi a mindennapi életet, de el is lehetetleníti azt.

Egy másik eset, amikor a gázszerelőre egy felújítás, vagy építkezés miatt van szükség, és amiatt csúszik az átadás, mert a gázrendszert nem sikerül időben átadni. Ez viszont nem a mindennapi életre van hatással, hanem a költségekre, hiszen, ha egy épületet nem sikerül határidőre befejezni, a kivitelezőnek kötbért kell fizetnie, és ez abban az esetben is így van, ha a gázszerelő miatt történik. Ráadás, hogy ebben az esetben a lakók, illetve bérlők sem költözhetnek be időben, ami számukra is plusz kiadást jelent, tehát a gázszerelő szolgáltatásai egyes esetekben mondhatni elengedhetetlenek.

Fontos azonban tudni, hogy a gázszerelő nem azonos a gázkészülék-szerelővel, azaz nem feltétlenül képes egy elromlott kazán megjavítására.

Amennyiben olyan gázszerelőre lenne szüksége, aki kedvező áron és magas színvonalon dolgozik, válasszon bennünket! Hosszú évek tapasztalatával vállaljuk a társasházak gázkéményeinek és gázvezetékeinek kiépítését, illetve cseréjét, de magáningatlanok gázkészülékeinek cseréjét is. Ha szükséges, a gázrendszer tervezését is ránk bízhatja, lakásfelújítás során pedig a gázóra áthelyezésére is szükség lehet, amit szintén elvégzünk, emellett a teljes ügyintézést, az EPH jegyzőkönyvek elkészítését, valamint a műszaki átadást is vállaljuk.

Ha bővebb információra lenne szüksége a gázszereléssel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com