Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Gázszerelő: milyen esetekben kell hívni?

2022-04-26, by admin, category Blog, Gázszerelő | Címkék:

Gázszerelőt többféle feladat megoldásához érdemes hívni, ám fontos, hogy ne keverjük össze a gázkészülék-szerelővel!

A köznyelvben ugyan nincs különbség a gázszerelő és a gázkészülék-szerelő között, ám fontos tudni, hogy míg az utóbbi hatalmas tudásanyaggal rendelkezik a különböző készülékek – gázcirkó, kazánok és gáztűzhelyek – javítása és karbantartása terén, addig az előbbi feladata a csővezetékek kiépítése és az ehhez tartozó feladatok elvégzése. Természetesen lehet olyan szakembert is találni, aki mindkét feladatkört el tudja látni, ám viszonylag ritkán, és nem feltétlenül a legmagasabb minőségben, de ettől függetlenül is érdemesebb a különféle teendőket azok specialistáira bízni.

gázszerelőt tehát nem érdemes abban az esetben felkeresni, ha leállt a kazán, ellenben kifejezetten az ő munkakörébe tartoznak az olyan feladatok, mint a társasházak gázkéményeinek kiépítése, a gázvezetékek kiépítése és cseréje, a gázkészülékek cseréje, a gázkészülékek és rendszerek tervezése, a gázóra áthelyezése, az úgynevezett EPH jegyzőkönyvezés, de egyes esetekben, illetve egyes gázszerelők vállalják a komplett ügyintézést is, ami magába foglalja az engedélyeztetést, azaz a műszaki átadást is.

Ha olyan gázszerelőre lenne szüksége, aki kedvező áron és magas színvonalon vállalja a fenti feladatokat, válassza cégünket! Hosszú évek tapasztalatával vállaljuk a társasházak gázkéményeinek és gázvezetékeinek kiépítését, illetve cseréjét, de magáningatlanok gázkészülékeinek cseréjét is. Ha szükséges, a gázrendszer tervezését is ránk bízhatja, lakásfelújítás során pedig a gázóra áthelyezésére is szükség lehet, amit szintén elvégzünk, emellett a teljes ügyintézést, az EPH jegyzőkönyvek elkészítését, valamint a műszaki átadást is. Válasszon Ön is bennünket, és garantáljuk, hogy a gázszereléssel kapcsolatban a maximumot nyújtjuk!

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a gázszereléssel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com