Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Gázszerelésben előttünk nincs lehetetlen!

Sajnos, mint minden területen, a gázszerelés kapcsán is vannak megbízhatatlan cégek, amiknek a munkája csak ideig-óráig tart ki, azután a hiba újra jelentkezik a felhasználónál. Pedig a gázszerelés az a tevékenység, amiben biztosra kell menni, különben könnyen gázszivárgás vagy más baleset lehet a következmény. Ha megbízható, tapasztalt céget keres a javításhoz, a legjobb helyen jár, ugyanis ránk minden esetben számíthat!

Szakembereink mindig a legjobb tudásuk szerint végzik a munkájukat, és a tökéletes eredményre törekednek. A cél, hogy az általuk végzett gázszerelés hosszú távon is megállja a helyét, vagyis a hiba ne jelentkezzen újra és újra néhány hét vagy hónap elteltével. Ráadásul, ha minket hív, biztos lehet benne, hogy a gázszerelés ára is korrekt lesz.

Keressen minket bizalommal akkor is, ha más gázszereléssel foglalkozó cégek csődöt mondtak, mi szakértelemmel, modern eszközökkel és nagy tapasztalattal állunk rendelkezésére! Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com