Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Felújít? Bízza ránk a fogyasztói gázvezeték szerelését!

Teljeskörű ingatlanfelújításkor nem ritka, hogy a fogyasztói gázvezetékek is átalakítás, bővítés alá kerülnek, hogy egy sokkal korszerűbb rendszert lehessen kialakítani. Ilyen esetben elengedhetetlen a tapasztalt, profi szakember jelenléte, aki precíz és gyors munkával gondoskodik a fogyasztói gázvezeték szereléséről. Ha Ön is teljes körű felújítás előtt áll, de nem talált még megfelelő szakembert, bízza ránk a feladatot!

A fogyasztói gázvezeték szerelésben is minden szempontból a maximumot nyújtjuk a bennünket felkereső ügyfeleknek. Kiemelt figyelmet fordítunk a rövid határidőkre, azonban nem kell amiatt aggódnia, hogy ez a munka minőségének rovására menne. A fogyasztói gázvezeték szereléssel kapcsolatban több éves tapasztalattal rendelkezünk, így nem jelent kihívást gyorsan precíz és igényes munkát végeznünk. Az általunk szerelt új rendszer százszázalékban megbízható és biztonságos lesz.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és ránk bízná felújításkor a fogyasztói gázvezeték szerelést, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com