Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Bízza gázszerelőre a rendszeres karbantartást, és spórolhat kiadásain!

2023-01-04, by admin, category Blog | Címkék:

Rendellenességet tapasztal a gázfogyasztással kapcsolatban? Fordítson több figyelmet a készülék karbantartásra, ehhez hívjon profi gázszerelőt!

A növekvő energiaárak miatt mostanában sokan folyamatosan követik a gázfogyasztásukat. Egyesek még füzetbe is lejegyzik az aktuális adatokat, amelyeket összehasonlítva igencsak furcsaságokat vesznek észre. Az tapasztalják, hogy a fogyasztás kifejezetten magas, pedig nem használják másképp a berendezésüket, mint korábban, sőt, kifejezetten odafigyelnek arra, hogy ne lépjék túl a kereteiket.

Az, hogy a készülék jóval többet fogyaszt, és így folyamatosan növeli a kiadásokat, gyakran a karbantartás hiánya okozza. A rendszeresen ellenőrzött, szakszerű karbantartáson átesett gázberendezés a fogyasztás terén sem okozhat kellemetlen meglepetéseket, ráadásul akár még 20%-kal kevesebb gázt használhatnak el az emberek.

Ennek alapján nem csupán biztonsági okai vannak a gyakori karbantartásnak, hanem anyagi is. Éves szinten jelentős összegeket lehet spórolni az optimálisan működő gázkészülékekkel. Megéri tehát tapasztalt gázszerelőhöz fordulni, aki profi segítséget tud nyújtani a karbantartással kapcsolatban, így a készülék költséghatékonyan üzemeltethető lesz.

Ön is rendellenességeket tapasztal a fogyasztással kapcsolatban? Itt az ideje, hogy gázszerelőhöz forduljon! Több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk, tisztában vagyunk felelősségteljes pozíciónkkal, így munkánkat körültekintően, lelkiismeretesen végezzük el.

Tudjuk, hogy most különösen fontos az odafigyelés a karbantartás során, rengeteg minden múlik rajtunk, ezért természetes, hogy a legmagasabb színvonalra törekedünk szolgáltatásunknál. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységi köreinkről.

Ne várjon tovább a karbantartással, hiszen ezzel csakis Ön kerülhet hátrányba! A munkát korrekt árakért cserébe vállaljuk. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com