Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Társasházi gázszereléssel kapcsolatban hosszú távon számíthat ránk!

A társasházak közös képviselői közül sokan a gázszereléshez olyan szakembereket szeretnének találni, akikre hosszú távon számíthatnak. Ez azért fontos, mert, ha kellő ismeretük van az adott rendszerről és az épületben található készülékekről, akkor a szerelés, karbantartás sokkal zökkenőmentesebb tempóban haladhat. Amennyiben Ön is hasonló elvárásokkal keres szakembereket a társasházi gázszereléshez, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk a közös képviselők igényeivel a társasházi gázszereléssel kapcsolatban, igyekszünk úgy alakítani az időnket, elfoglaltságainkat, hogy az ügyfelek hosszú távon számíthassanak ránk. Ez számunkra is könnyebbséget jelent, hiszen, ha már kellő ismeretünk van a rendszerről, mi is sokkal gyorsabban, hatékonyabban tudunk dolgozni. A társasházi gázszereléskor kiemelt figyelmet fordítunk az alaposságra, különösen a régebbi típusú rendszereknél. Ez esetben mindent megteszünk annak érdekében, hogy az épületben található készülékek biztonságosan használhatók legyenek. A társasházi gázszerelés során bátran kérdezhetnek a lakók tőlünk, és kérhetnek tanácsot a készülékek kezeléséhez. Bármilyen rendellenességet tapasztal, célszerű minél hamarabb felkeresni bennünket, mert az időben történő javítással elkerülhetők a hosszadalmasabb, költségesebb munkálatok. Ha szükséges, és a helyzet megkívánja, az épületben lakók maguktól, a közös képviselő közreműködése nélkül is felkereshetnek minket a társasházi gázszereléshez.

társasházi gázszerelés terén rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást biztosítunk, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a munkánkkal. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, amivel a legfőbb célunk az, hogy bárki számára könnyedén elérhetők legyünk. A gázszerelés terén több éves gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezünk, velünk a legjobb kezekben lesznek a készülékek. Ha igénybe venné a szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az ügyfelek rendelkezésére.

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com