Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Társasházi gázszerelés – várjuk a közös képviseletek megkeresését!

Társasházi gázszerelés nagy tapasztalattal, rövid időn belül, megfizethető áron – keressen minket bizalommal közös képviselőként is!

Egy társasházban időről időre felmerülnek olyan problémák, amiket közösen kell megoldani. Ilyen lehet például a tető felújítása, az elöregedett vízvezetékrendszer cseréje, de ide tartozik a társasházi gázszerelés is.

A javításokhoz a közös képviseletnek kell megtalálnia a megfelelő szakembereket, méghozzá általában sürgősen. Cégünk régóta foglalkozik társasházi gázszereléssel, nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, és kedvező áron dolgozunk. Ha Ön közös képviselőként dolgozik, akkor mindenképpen érdemes elmentenie a telefonszámunkat, hogy szükség esetén késlekedés nélkül kapcsolatba léphessen velünk, és megrendelhesse a társasházi gázszerelést.

Amennyiben kérdése merült fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről! Ha megbízható céget keres társasházi gázszereléshez, amiben nem fognak csalódni a lakók, bennünk megtalálja!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com