Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Társasházi gázszerelés: nagyobb lépték, nagyobb felelősség

2022-12-20, by admin, category Blog, Gázszerelés | Címkék:

A társasházak gázszerelése lényegesen nagyobb munka, mint a családi házaké, hiszen jóval nagyobb léptékben kell gondolkodni minden egyes munkafázisról.

A társasházi gázszerelés nagyobb felelősséggel is jár, mint egy családi ház esetében, hiszen jóval több a csatlakozás, így persze a hibalehetőségek száma is megnő. Ebben az esetben nem kell persze tragikus végkimenetelű hibákra gondolni, csupán bosszúságot okozókra, ám ez is elég ahhoz, hogy a gázrendszer kiépítését végző szakemberek vállára még nagyobb nyomás nehezedjen.

Amikor több lakásról van szó, akkor nagyobb csőrendszerről is, ráadásul a társasházi gázszerelés során előírások hosszú sorát is be kell tartani, hogy a rendszer a szabályoknak megfelelően legyen kivitelezve, ráadásul rengeteg lépésből áll a folyamat, melyek mindegyike egyaránt fontos: le kell szerelni a gázórákat – ha vannak -, majd a régi gázvezetékeket kell eltávolítani, ezt követi az újak, a hozzájuk tartozó karimapárok és gáz-főcsapok beépítése, végül az EPH földelés elkészítése, illetve a műszaki átadás-átvétel lebonyolítása. Éppen ezért erre a feladatra olyan, gázszereléssel foglalkozó céget kell felkérni, amely tapasztalattal rendelkezik a társasházi gázszerelés terén.

Ha társasházi gázszerelésre van szükség, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Forduljon Ön is hozzánk, így biztos lehet a feladat maradéktalan elvégzésében, hiszen a társasházi gázszerelésben sokéves tapasztalattal rendelkezünk; mondhatni ez a fő profilunk, amit odafigyeléssel végzünk! Projektszinten és eseti megbízások esetén is tudunk segíteni, referenciáink alapján pedig Ön is megtudhatja, hogy a többlakásos társasházak és kisebb lakóingatlanok földgázvezetékeit az előírásoknak megfelelően, rövid határidővel építjük ki, a FŐGÁZ Zrt. munkatársai pedig minden esetben jóváhagyták az általunk elvégzett munkát.

Amennyiben a társasházi gázszerelés területén a legmagasabb színvonalat keresi, mi vagyunk a legjobb választás! Ha kérdése lenne, illetve szeretne megbízni bennünket egy feladattal, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com