Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Társasházi gázszerelés: mindenképp bízza szakemberekre!

Társasházat építtet, vagy éppen nagyobb léptékű felújítási munkálatok elvégzésével bízták meg, és ehhez keres olyan partnercéget, amely komoly tapasztalattal rendelkezik a társasházak gázszerelése terén? Alaposan meg kell fontolnia, hogy kit kér fel a munkára, hiszen a társasházak gázszerelése nem csupán összetett feladat, de a végeredménynek biztonságosnak is kell lennie.

társasházak gázszerelése esetében számos előírást kell betartani annak érdekében, hogy a rendszer a szabályoknak megfelelően legyen kivitelezve. Erre természetesen első sorban a lakók biztonsága érdekében van szükség, hiszen emberéletek múlhatnak rajta, éppen ezért a FŐGÁZ Zrt. a tervektől kezdődően végig kíséri a folyamatot, és a végeredményt is ellenőrzi a műszaki átadás során. Ez alapján bárki elvégezhetné a társasházak gázszerelését, ám fontos tudni, hogy ezt csakis akkreditált szakemberre lehet bízni, ellenkező esetben ugyanis a rendszer nem kapja meg a működési engedélyt.

társasházi gázszerelés lényegi része a csőrendszer kiépítése. Ha új házról van szó, akkor az első lépés értelemszerűen nem létezik, régi ház csőrendszerének felújításánál azonban szükséges a gázórák leszerelése a FŐGÁZ Zrt. részvételével. Ezek után következhet a régi vezetékek eltávolítása, az újak és azok szerelvényeinek beépítése, az EPH földelés elkészítése, végül a felületkezelés. Ha a rendszer készen áll, jegyzőkönyvet kell készíteni, majd megtörténhet a műszaki átadás-átvétel.

Ha építkezik, vagy felújítást végez, bízza ránk a társasházi gázszerelést! Ha cégünket választja, biztos lehet a munka előírásoknak megfelelő és maradéktalan elvégzésében! Soklakásos társasházak és kisebb lakóingatlanok földgázvezetékeit az előírásoknak megfelelően, rövid határidővel építjük ki. A társasházi gázszerelés kiemelt feladat a számunkra, hiszen tevékenységi körünk gerincét ez adja, éppen ezért projektszinten és eseti megbízások esetén is számíthat ránk!

Ha társasházi gázszerelésre van szükség, válasszon Ön is bennünket! Kérdése lenne tevékenységünkkel, illetve árainkkal kapcsolatban? Szeretne felkérni bennünket? Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com