Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Társasházi gázszerelés? Cégünkre számíthat!

társasházi gázszerelés nagy volumenű munka, ami komoly szaktudást igényel, ezért érdemes tapasztalt szakemberekre bízni.

társasházi gázszerelés többféle munkát is takarhat a kisebb javításoktól egészen a komplett gázrendszer kiépítéséig, de minden esetben szükség van hozzá szakemberre, hiszen egyébként nem lehet engedélyeztetni a kész rendszert. Egyrészt be kell vonni a folyamatba a FŐGÁZ Zrt. szakembereit, másrészt a munka végeztével a műszaki átadás-átvételt is le kell bonyolítani. Ha az Ön társasházában is hasonló munkálatok elvégzésére van szükség, válassza cégünket, mert mi projektszinten és eseti megbízások esetén is tudunk segíteni Önnek a társasházi gázszerelés elvégzésével!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a társasházi gázszerelés lehetősége iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, illetve, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com