Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Mindig megbízható szakértőt hívjunk gázszereléshez!

2019-09-11, by admin, category Blog, Gázszerelő | Címkék: ,

Alapszabály, hogy mindig megbizható szakértőt hívjunk gázszereléshez, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy készülékeink megfelelően működnek, és nincs veszélyben a háztartás.

A nem megfelelően működő gázkészülék egyik legveszélyesebb következménye a gázszivárgás. Ez a műszaki hibákon túl akkor alakulhat ki, amikor a szerkezet vezetékei nem voltak megfelelő gyakorisággal ellenőrizve, és elöregedtek. Ilyenkor a készülékből a levegőbe jutó gáz robbanásveszélyt teremt.

Fontos, hogy bármilyen hibára is gyanakszik, a megoldást az erre képzett gázszerelő szakemberre érdemes bíznia. Egy jó gázszerelő szakember ugyanis képes felmérni a gázszivárgás mértékét, és ha valóban fennáll a veszély, hatékonyan és gyorsan kezelni azt.

Ha problémát észlel, érdemes hamar gázszerelő segítségét kérnie, hiszen még ha az emberi életre nem közvetlenül veszélyes hibáról is van szó, kezelés nélkül megnövekedhet a későbbi szervizköltség, és a gázszámlák is nagyobbra duzzadhatnak.

Tapasztalt gázszerelőként tudom, hogy mikor milyen eljárást kell alkalmazni a lehető leghatékonyabb javításhoz. Kérem, ne bízza jóindulatú, de kétséges tudással rendelkező ismerősökre otthona biztonságát, forduljon hozzám elérhetőségeimen, és régi gázkészülékei is vadonatúj hatékonysággal fognak dolgozni!

 

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com