Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Gázszerelő: profi, gyakorlott szakemberrel nem érhetik csalódások!

Gázszerelő, okleveles, igazolványokkal rendelkező szakember, bízza hiteles szerelőre a készülékét, és nem érhetik kellemetlenségek!

Vitathatatlan, hogy manapság nagyon sok gázszerelő szolgáltatásai közül válogathatnak az emberek. Sajnos előfordulhat, hogy az ügyfelek olyan vállalkozóba futnak bele, akiről utólag kiderül, hogy nem rendelkezik megfelelő szakképesítéssel, így nem is végzett jó munkát. Nem ritka, hogy ezek a szerelők sokkal nagyobb károkat okoznak, amik életveszélyes állapotokat eredményezhetnek, javításukért pedig jelentős összegeket kell kifizetni. Éppen ezért fontos, hogy az ügyfelek már a gázszerelő keresésekor körültekintőek legyenek, így elkerülhetik ezeket a vállalkozókat.

A hivatásos, profi gázszerelők rendelkeznek hivatalos papírokkal, oklevéllel, és fényképes igazolvánnyal. Ezen szerepel az érvényességi idő, igazolványszám és nem utolsó sorban az általuk végezhető tevékenységek is fel vannak tüntetve. Amennyiben a gázszerelő jogosult biztonsági felülvizsgálatra is, ez szintén megtalálható az igazolványán. Ha bármi hiányzik a felsoroltak közül, érdemes már ekkor gyanakodni, és más szerelő után nézni.

Az ideális vállalkozóknak van több igazolt referenciájuk is, így esetleg az ügyfelek utána tudnak nézni annak, hogy a korábbi helyen milyen munkát végeztek a szerelők. A szakembertől célszerű kérni munkalapot az elvégzett ellenőrzésről, javításról, így papír formájában is megvan az igazolás arról, hogy az adott szerelő ott járt és dolgozott a rendszeren.

Hivatásos gázszerelőként minden fontos igazolvánnyal, oklevéllel rendelkezünk, weboldalunkon pedig referenciáinkról is találhat információkat, így maximálisan megfelelünk a követelményeknek. Nálunk a legjobb kezekben vannak a gázkészülékek, rendszerek, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a munkánkkal. Megbízhatók vagyunk, ügyfeleink folyamatosan elérhetnek minket. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, így bennünket anyagi szempontból is érdemes választani. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com