Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Gázszerelés: ha problémát észlel, azonnal hívjon szakembert!

Ahogy más berendezéseknél, úgy a gázkészülékeknél is merülhetnek fel problémák. Sajnos egyesek hajlamosak nem komolyan venni a rendellenességeket, és így tovább használni a berendezést, azon ez rendkívül kockázatos. Sok olyan szerencsétlen balesetről lehet hallani, amikért az elromlott gázkészülékek vagy szivárgó vezetékek voltak a felelősek. Nem tanácsos megvárni, hogy nagyobb tragédia következzen be, minél hamarabb szakemberhez kell fordulni a gázszerelésért. Amennyiben Ön is problémát észlel a készülékkel kapcsolatban, és megbízható szakemberre lenne szüksége a gázszereléshez, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk felelősségteljes szerepünkkel, a maximumot nyújtjuk a gázszerelés során, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a munkákkal. Legfőbb célunk, hogy minél hamarabb megoldást találjunk a felmerülő meghibásodásokra, így az ügyfelek ismét biztonságos környezetben élhetik mindennapjaikat. A gázszereléskor kiemelt figyelmet fordítunk az alaposságra, precizitásra, nálunk a legjobb kezekben vannak a készülékek. Bármilyen típusú berendezéshez hívhat minket, a régebbi és újabb modellek terén is kellő tapasztalatunk, gyakorlatunk van, számunkra semmi sem jelent kihívást. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a készülékét helyre hozzuk, azonban előfordulhat, hogy új berendezés telepítését javasoljuk. Ez esetben is számíthat ránk. Egy hibás készüléknél minden perc számít, ezért a hívása után igyekszünk rövid időn belül megérkezni a helyszínre, és mihamarabb hozzálátni a gázszereléshez.

Ne várjon a megkeresésünkkel, forduljon hozzánk minél előbb a gázszerelésért! Rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásunkat kedvező áron kínáljuk, így anyagi szempontból is jól járhat velünk. A gázszerelésen kívül kémény javításért is kereshet minket. Társasházi készülékek szerelését is vállaljuk. Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, vagy bővebb információkra lenne szüksége, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com