Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Gázszerelés Budapesten: tavasszal is állunk rendelkezésére!

Ha tavasz, akkor itt a ház körüli teendők ideje, vagyis következik a tavaszi nagytakarítás, a kert rendbetétele, és persze a különféle készülékek felülvizsgálata is. Ez utóbbiak nagy többségét akár a tulajdonos is elvégezheti, hiszen többnyire nem igényelnek szakértelmet, ám a gázkészülékek, és -vezetékek átvizsgálása már más lapra tartozik. Ezek ugyanis életveszélyesek is lehetnek, ha valamilyen hibájuk alakul ki a téli, nagyobb igénybevétel miatt, tehát érdemesebb őket szakemberre bízni. Ha Budapesten gázszerelésre, vagy a rendszer átvizsgálására lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Amikor budapesti gázszerelésről beszélünk, akkor a főváros egész területére gondolunk, így bármelyik kerületben is él Ön, keressen bennünket! Amikor Önnek is megfelel, a helyszínre érkezünk, és elvégezzük azokat a teendőket, amelyekre szükség lesz a gázkészülékek és a csőrendszer biztonságos használatához. Ha felújítást tervez, akkor természetesen ebben is a segítségére sietünk, és elvégezzük a csövek, valamint a gázkészülékek cseréjét is.

Ha gázszerelésre Budapesten belül van szüksége, válassza a Dézsé Csőszer Kft.-t! Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com