Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Gázszerelés Budapesten? Hívjon bennünket!

gázszerelés BudapestenA gázszerelés Budapesten nehézségekbe ütközhet, hiszen nehéz igazán jó szakembert találni, ám nem lehetetlen. Amennyiben Ön ezt a cikket olvassa, akkor máris sikerült megtalálnia azt a céget, amely a gázszerelést Budapesten megbízhatóan és pontosan végzi el!

Bármilyen gázszerelési munka elvégzésére van szüksége, ránk számíthat, hiszen nem csupán a gázvezetékek, de a gázkészülékek telepítését is ránk bízhatja, emellett a gázkémények szerelésével és kiépítésével, a teljes gázrendszer tervezésével, gázóra áthelyezéssel, EPH jegyzőkönyvezéssel, illetve teljes ügyintézéssel is foglalkozunk. A munkánk minőségét szem előtt tartva dolgozunk, de ennek természetesen a gyorsaság nem látja kárát: a megadott határidőre elkészülünk a feladatokkal. A gázszerelést Budapesten nyugodtan ránk bízhatja, és garantáltan nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben szüksége lenne gázszerelésre Budapesten, vagy kérdést szeretne feltenni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com