Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

Bízzon meg bennünket a társasházi gázszereléssel!

Egy társasház, vagy akár lakópark gázvezetékeinek szerelését nem ajánlatos bárkire bízni, csakis akkreditált gázszerelőre, hiszen elég egy apró hiba, és gázszivárgás, vagy akár gázrobbanás is bekövetkezhet. Ha bennünket választ a társasházi gázszerelés elvégzésére, biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű munkát vehet majd át, a ház pedig biztonságos lesz – a gázvezetékek szempontjából bizonyosan!

A társasházi gázszerelés mellett természetesen a teljes körű ügyintézést is ránk bízhatja, tehát az elejétől a végéig mi intézzük mind a szerelési munkálatokat, mind a dokumentációt. A tervezéstől egészen az elkészült gázvezeték festéséig mindent elvégzünk, sőt, a gázórákat is felszereljük, így Önnek nem lesz más feladata, mint a fogyasztó készülékeke beszerzése.

Azonban nem csak egy új gázvezeték-rendszer kiépítését bízhatja ránk, de egy régi cseréjét, vagy esetleges javítását is. Ha társasházi gázszerelésre lenne szüksége, válasszon bennünket, és vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com