Dinnyés Zsolt | Gázszerelő |

Telefon: +3630-2-138-006 /+3670-6-123-123 | Akkreditált Gázszerelő

Dinnyés Zsolt

1239. Budapest, Grassalkowich út 279/B
Dinnyés Zsolt

A társasházi gázszerelést nem szabad halogatni!

Mindenki tudja, hogy a gázvezetékek, illetve a gázkészülékek rendszeres karbantartása kiemelt fontosságú, hiszen sajnos elég egy kisebb gázszivárgás is a baleset bekövetkezéséhez. Ennek ellenére mégis gyakran előfordul, hogy az emberek halogatják a szakember felhívását, mert úgy érzik, hogy nincs idejük ezzel foglalkozni. A biztonságnál azonban semmi sem lehet fontosabb! Cégünk a társasházi gázszerelést rövid határidővel elvégzi, és a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére állunk.

társasházi gázszerelést semmi esetben sem szabad halogatni, ha hibát gyanítunk, akkor fontos, hogy mielőbb felvegyük a kapcsolatot egy megbízható szakemberrel. A késlekedés miatt a hiba súlyosabbá is válhat és sajnos akár baleset is bekövetkezhet. Ha minket hív, biztos lehet benne, hogy a társasházi gázszerelést szakszerűen és gyorsan végezzük el, a lehető legkisebb fennakadást okozva Önnek.

Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ha szeretné igénybe venni a társasházi gázszerelést, mi készséggel állunk rendelkezésére!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3630-2-138-006
Tel:
+3670-6-123-123
Email:
dezsecsoszer@gmail.com